• Anonym (-)

    Presenter

    Hej alla på familjeliv. Jag vet att vissa kommer tycka att det är ett 'bortskämt' problem. Men jag mår dåligt av att min familj köper dyra presenter till mig som jag inte tycker passar min person, jag får mer och mer saker hemma som jag inte har hjärta att göra mig av med. Det är inte ofta jag får presenter, men ofta nog för att jag ska få lite panik.

    Saker som jag känner att jag inte vill ha, men kan inte lägga undan för då kommer folk fråga, vart har du den där saken? Jag vill inte ha mer grejer! Jag behöver inget och jag vill inte ha dubletter av saker. 3 olika typer av högtalarsystem, massor av husgeråd. Jag blir galen. :( Jag vill bara göra mig av med allt. Till och med större möbler kan de köpa utan förvarning utan att träffa helt rätt med stilen jag har. Jag blir GALEN. :( Förstår att det är av omtanke och kärlek, men jag vill liksom omge mig med grejer hemma som jag valt själv och som jag har användning av. Värst är att de köper dyra saker och sådant som 'måste vara framme', vilket gör att det är svårt att göra mig av med senare.:( Vad ska jag göra?

  • Svar på tråden Presenter
  • Anonym (-)
    Anonym (Oj) skrev 2019-08-17 22:25:31 följande:
    Prata med dom? Eller är det omodernt nu för tiden?
    Jag har försökt. Men de blir stötta då, typ arga. och de kan komma förbi helt oförberett och redan köpt dessa otympliga saker. Bara klampa in med dem.
  • Anonym (-)

    Jag vet inte varför jag har svårt att säga ifrån. När jag väl försöker lite försiktigt så försöker de först övertala mig, sedan blir de sura. De har alltid betett sig såhär märkligt, och sättet de hanterat vår relation har gjort att jag haft svårt att stå upp för mig själv.

    De talar fortfarande mästrande till mig trots att jag är vuxen. Rent oförskämda är de. Men jag har inte självfortroende och pondus nog att säga ifrån på ett bra sätt. :(

Svar på tråden Presenter