• Physalis

    Presenter

    Om de bara stövlar in med grejer de tycker du ska ha så är det bara säga stop. De får ta med sig grejerna hem till sig själv istället för du har egna planer på hur ditt hem ska se ut.

    Vad gäller presenter du redan fått kan du alltid säga "jag ska byta stil i mitt vardagsrum, så den där soffan (eller vad det nu är) som du köpte mig kommer bli utbytt. Är du intresserad av att få igen den så får du hämta den i helgen. "

    Eller så gör du dig bara av med grejerna du inte vill ha, sen får de bli hur sura de vill. Du gör inget fel som vill styra över hur ditt hem ska se ut.


    Korrekturläser som en kratta
  • Physalis
    Anonym (-) skrev 2019-08-19 23:04:41 följande:

    Jag vet inte varför jag har svårt att säga ifrån. När jag väl försöker lite försiktigt så försöker de först övertala mig, sedan blir de sura. De har alltid betett sig såhär märkligt, och sättet de hanterat vår relation har gjort att jag haft svårt att stå upp för mig själv.

    De talar fortfarande mästrande till mig trots att jag är vuxen. Rent oförskämda är de. Men jag har inte självfortroende och pondus nog att säga ifrån på ett bra sätt. :(


    Vill du ha en förändring måste du ändra något. Även om det känns jobbigt.
    Korrekturläser som en kratta
Svar på tråden Presenter