Inlägg från: Anonym (Va) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Va)

    Vårdmottagning som lämnat uppgifter om annan person i patientjournal, vad gäller?

    partouze skrev 2019-08-18 11:19:57 följande:

    Alltså själva orosanmälan är inte problemet i sig, jag tycker det är bra att jag får veta om något är fel.

    Det som ger mig problem är att mannen som är pappa till min andra som blev dömd för olaga hot mig bl.a.

    Jag lämnade honom i samma veva och pappan till min första son har sedan vi gjorde slut för 8 år sedan gjort allt för att jävlas med mig då han har psykiska problem eller något.

    Nu försöker han använda dom uppgifterna om att vi är sambos till sin fördel för att försöka förstöra för mig genom att säga att jag utsätter hans son genom att vara sambo med den andra pappan (fast han vet att det inte är så). Historian är långt, jag söker främst svar över om en vårdmottagning inte har någon skyldighet att säkra upp sina uppgifter dom lämnar ut om annan person innan dom gör det?


    Men varför skulle ditt exs sambo uppge att ni är sambos?
  • Anonym (Va)
    partouze skrev 2019-08-18 11:45:28 följande:

    Min exsambo har ju uppgett det förra året när vi va sambo och detta fördes in i hans patientjournal och läkaren som gjorde orosanmälan tog dessa gamla uppgifterna i sin orosanmälan och skrev att ?xx och cc är sambos? vilket vi inte är. Han har tagit en ett år gammal uppgift utan att säkerställa att den stämmer.


    Aha då är jag med. Men tror inte att vårdcentralen gjort nått fel. Det är ju dom uppgifterna som ditt ex har gett dom. Tror det är upp till honom att uppdatera det.

    Borde ju inte va nått problem egentligen, då det är lätt att kolla upp. Åh ditt andra ex kommer ju inte komma någonstans med det, då det inte stämmer.
Svar på tråden Vårdmottagning som lämnat uppgifter om annan person i patientjournal, vad gäller?