• t1000

    Problem med böjlig penis

    Anonym (Rubberman) skrev 2019-08-19 00:31:50 följande:

    Att köra djupt är faktiskt mycket bättre för mig. De gånger jag kört djupt så har jag inga som helst problem eftersom den del som böjer sig kommer in i tjejen. Sen är det klart att den del som är kvar utanför också böjer sig om man pressar hårt emot botten men det e få tjejer som vill göra så haha . Tjejen jag har nu tycker tyvärr inte om att jag kommer så djupt att jag slipper detta.

    Men är det bara det eller hade du haft lika svårt för att den liksom inte reser sig helt också?

    Jag har varit på väg till läkare för länge sedan pga att den inte stod upp som hos andra men fick till svar nåt om att alla e olika och normala ändå. Då var jag iofs 16 o oskuld så jag visste inte att detta problem med böjligheten fanns.


    Är kuken din böjd som en banan när den är hård eller blir den böjd när du försöker komma in?

    Min kuk är lite böjd som en banan men jag har aldrig haft problem med att den viker sig. Jag kan tänka mig att det kanske kan vara ett problem däremot om man har en väldigt gravt böjd , typ 90 grader?
  • t1000
    Anonym (Rubberman) skrev 2019-08-19 22:55:44 följande:

    Tack så mycket.

    Det låter på din beskrivning som att din föredetta och jag är ganska lika både till sätt och utseende förutom att han tydligen hade svårt att komma in djupt medans jag har det svårast om jag inte får komma in tillräckligt. Är jag för långt ut under sex blir det för mycket motstånd pga att bredden ökar ju djupare den går men längre dvs det jag tycker är bra djup så är den mer jämntjock och få blir det inte samma motstånd plus att den delen som böjs blir mer stabil eftersom den e kortare.

    För mig funkar alla ställningar utom ridning när jag får komma in ordentligt men utan att få komma in funkar typ inget mer än så länge jag orkar spänna

    Operation vad skulle det vara?


    Jag fattar inte är den väldigt grov ibörjan eller tvärtom? Om den är väldigt grov antar jag att det blir större motstånd också...

    Min är smalare vid ollonet och grövre vid roten.
  • t1000
    Anonym (Rubberman) skrev 2019-08-19 23:31:39 följande:

    Alltså den blir ganska snabbt bredare de första typ 5 cm bakom ollonet och sen långsammare. Så den är grövst stax bakom ollonet typ. Så när den ska in den första biten måste jag spänna och ibland hjälpa till lite med händerna. Ofta går den emot skinnet alltså vanliga huden på tjejen o då blir det tvärstopp. Men Så länge mer än halva e inne så är det lugnt För mig men tjejen brukar dra ur för långt hela tiden.


    Ok, du måste vara väldigt grov ? Eller tjejen ovanligt trång? Jag har aldrig stött på det problemet.

    Är tjejen ordentligt upphetsad och våt innan? Har ni testat extra glidmedel?
  • t1000
    Anonym (Rubberman) skrev 2019-08-30 19:03:39 följande:

    Testat på egen hand. Sitter riktigt bra men vi får se hur det går. Tror kanske den e lite kort frsamförallt om den får tryck på sig. 2 ringar till hade gjort susen. Men den gör helt klar kuken stabil. . Men vi får se vad hon tycker


    Hur lång kuk har du ? Hur tjocka är ringarna ?
Svar på tråden Problem med böjlig penis