• Anonym (Z)

    Hur låg tröskel har ni för sjukledighet?

    Jag tycker det är så märkligt idag att folk går och jobbar sjuka, det finn ju en förklaring till att det går influensor, vinterkräksjukor och annat när folk inte har vett att hålla sig hemma. Folk hostar och snorar och har ont i halsen och går till och med till jobbet trots feber. Om fler stanna hemma när de är sjuka så skulle inte så många bli sjuka.

  • Anonym (Z)
    lammet skrev 2019-08-20 19:44:26 följande:

    Är man sjuk är man hemma. Att skryta om att man minsann bara tar några alvedon och sen går och jobbar är det mest korkade och töntiga jag vet. Vart är vi påväg när det anses som att man är en bättre människa om man jobbar trots sjukdom. Människor är olika och även förmågan att pressa sig och jag tycker man ska akta sig för att säga att vissa är hemma för Tramsgrejer. Man vet ingenting om andra och hur de har det och mår. Jävla elitsamhälle.


    Jag håller med, det är faktiskt illa hur det ser ut idag. Jag jobbar på kontor och någon skrev att jobbar man på kontor kan man stänga in sig och jobba, men du smittar väl andra lika mycket på ett kontor där det ofta är mycket folk. Här en kollega som har en sjukdom som går i skov och har flera gånger blivit sjuk för att folk inte kan hålla sig hemma. Det är så sjukt hur samhället har blivit, en del säger att de inte har råd att vara hemma, men det är bättre att vara hemma några dagar och vila upp sig och bli frisk än att bli sjukskriven längrd. På barnens dagis beck det ett barn med en svår sjukdom och nedsatt immunförsvar så där var det jätteviktigt att hålla barn hemma.
Svar på tråden Hur låg tröskel har ni för sjukledighet?