• SweetCA

    BF MAJ 2020

    Daphodil skrev 2020-04-30 08:54:49 följande:

    Jag var på toa 8-10 ggr när det var dags för mig. Hoppas det betyder samma för dig!


    Hoppet är det sista som överger en :) hoppas du har rätt
  • SweetCA
    Söderlund skrev 2020-04-30 10:32:13 följande:

    Återbesök imorse med anledning av mitt lätt förhöjda blodtryck och eventuellt liiiite, liiite äggvita i urinen i tisdags. Idag lämnade jag morgonurin och stickan visade ingenting. Däremot hade mitt tryck stigit ännu mer, från 130/85 till 130/95 och 130/91 när hon mätte andra gången...

    Har idag 7 dagar till bf, så tillbaka på tisdag för nytt urinprov och kontroll av trycket. Och så måste jag vara observant om jag får några symtom på havandeskapsförgiftning och ringa direkt till förlossningen isåfall.

    Känner bara suck!! Jag är bara så trött och less. Jag har en enorm trötthekänsla just nu, igår kändes det som jag var i min egen bubbla i huvudet typ.. men känner ju inget annat, ingen huvudvärk, flimmer för ögonen, tryck över höger sida på magen eller svullnad alls, har haft svullna händer och fötter men det har varit bättre i två veckor. Så det är väl bara att vara observant. Läser att del får högre tryck innan förlossningen kommer igång, hoppas ju att det kan vara så men så tur ska man väl inte ha.. blä jag känner mig lite nere..


    Kämpa på! Vila och ta hand om dig. Hur tråkigt och frustrerande det än är. Jag har precis spenderat två dagar på soffan i samma trötthet, orkade inget. Men idag har det vänt lite så hoppas du får en liten vändning med!

    Visst känns det som om det inte är något ljus i tunneln men det borde det ju vara <3

    Skönt i alla fall att du inte har havandeskapsförgiftning än i alla fall.
  • SweetCA
    Söderlund skrev 2020-04-30 13:09:05 följande:

    Tack för peppande ord! Behövde nog både få skriva ur mig lite och bröt även ihop totalt när syrran ringde, då kändes det lite bättre efteråt. Avskyr ju mig själv när man är på så negativt humör, tycker synd om maken, haha... Men åh andra sidan måste det väl få vara okej att må skit också ibland.

    Jo det brukar bli bättre med energin typ dagen efter när jag varit så trött men idag håller det fortfarande i sig, hoppas på en vändning till imorgon.

    Har du någon mer kontroll inbokad hos barnmorskan?


    Klart man behöver ventilera och må skit. Speciellt nu, vi är ju i slutet av något som påfrestar och då tryter både ork och humör. Det är bara att åka med och det är bra att tycka synd om omgivningen, då har man empati.

    Tycker synd om vår hund, har inget tålamod med honom i dagsläget och sambon med för den delen även om han är bra på att inte ta saker personligen.

    Har även givit en del företag en hel del hmm åsikter om minsta lilla sak inte fungerar hehe

    Men snart så är det över hehe

    Avbokade min koll i onsdags eftersom jag inte sovit pga mol och var säker på att allt skulle dra igång. Har han inte kommit under helgen måste jag nog ringa BB och se hur det fungerar om man ska bli igångsatt, får inte gå över så länge eftersom jag är 41 och det kan ju vara bra att reda ut hur det fungerar. Skulle pratat om det i onsdags.
  • SweetCA
    Blivande3barnsmamma skrev 2020-04-30 16:51:50 följande:

    Vi som skulle föda tidigt i maj borde också ha hängt i tråden bf april 2020 haha.


    Jaaao men den tråden var inget kul alls :) har hängt där med.
  • SweetCA
    Blivande3barnsmamma skrev 2020-04-30 17:15:24 följande:

    Haha okej, tycker att det har varit så underbart att få dela våra historier i 9 månader i denna tråden. Vi har stöttat, peppat, skrattat och svarat på varandras frågor på ett respektfullt sätt. Jag vill bara tacka er för denna tiden och önskar er alla lycka till i framtiden med era små liv <3


    Ja denna tråden har varit guld värd och har fått så mycket stöttning och tips. Så skönt att läsa om andra som går igenom samma utmaningar som en själv, härlig ton och känsla i tråden. Så stort tack alla <3
  • SweetCA
    Heliena skrev 2020-05-01 08:10:41 följande:

    BF idag! Men inga som helst känningar.. Tror inte ens slemproppen släppt, för har inte sett till den alls. Inga förvärkar och knappt några sammandragningar. Suck.. Får iaf göra hinnsvepning (om jag nu ens är lite öppen) på måndag! Kan ju kanske sätta igång nåt iaf.

    Just idag känns allt hopplöst, men det är bara att hålla ut..


    Ja samma här. Inget alls bf+1 frustrerad!

    Varför svepning på måndag för?
  • SweetCA
    ankan6 skrev 2020-05-01 11:16:11 följande:

    Så tråkigt att behöva byta så mycket. Min bm har varit sjuk nu på slutet så fick ta sista mötet där man sammanfattar graviditeten och skriver förlossningsbrev med en ny person vilket kändes rätt störigt att behöva göra med någon som inte alls känner en...

    ......

    Har så svårt att fatta att min bebis är här på måndag!!! Tre dagar liksom. Har haft en rätt jobbig vecka, börjar känna mig så sjukt trött och sliten nu och är så less på magen. Och tror ni inte sambon börjat känna sig krasslig?!? Känns så fruktansvärt tråkigt att inte få dela den stunden med honom om han blir sjuk och inte får vara med...


    Hoppas han håller sig frisk!!!

    Och att liten kommer på måndag!
  • SweetCA
    ankan6 skrev 2020-05-01 12:34:49 följande:

    Tack!

    Bebis lär komma på måndag då planerade snittet blir av, så blir inte att vänta på att farsan blir frisk oavsett


    Aha! Det förklarar saken!
  • SweetCA
    Heliena skrev 2020-05-01 12:28:51 följande:

    Min BM erbjöd det! Har samtal för igångsättning på måndag och då sa hon att om jag är tillräckligt öppen kan hon göra hinnsvepning om jag vill. :) Kan ju alltid testa tänker jag!


    Hmmm intressant! Jag träffade ju inte min bm i förra veckan men ska ringa henne och prata om igångsättning på måndag med. Går ju inte gå över så länge. Tack!
  • SweetCA
    Heliena skrev 2020-05-01 13:55:13 följande:

    Ja, man vill ta till alla knep nu känner man, haha! Vet att vissa regioner inte ens vill göra hinnsvepning pga infektionsrisk.. Lite konstigt ändå tycker jag, att vissa erbjuder helt spontant medan vissa vägrar.. Men hoppas din BM kan gå med på en om du vill ha en!


    Ja exakt så! vi får se vad hon säger. Håller på och bli tokigt av att bara vänta haha
Svar på tråden BF MAJ 2020