• Voluntas

    Plus 1v efter att mensen slutat??

    Hej!

    Vi planerar inte att bli gravida just nu men skyddar oss inte heller så ?blir det så blir det? litegrann.

    Jag hade mens 6-12/8. Blödde mindre än vanligt men ändå som riktig mens. Nu i förrgår blödde jag litegrann igen och idag känner jag det liksom som att det gör lite ont nere till höger. Tog ett test mest för skoj skull, tittade inte så noga då på morgonen men när jag kom hem från jobbet ser jag ett svagt plus.

    Är det möjligt?! Hade ju mens precis... och tittade på testat efter några timmar.

    Vad tror ni?

  • Svar på tråden Plus 1v efter att mensen slutat??
  • Voluntas

    Jag tänkte också på tidigt missfall men eftersom mensen bara var nån dag sen så borde det ju isf inte hunnit bildats något hormon? Iaf inte som är kvar nu efter 2v?

    Mm, ska testa igen, ville bara se om ngn varit med om samma och det har ju du då SofiaJak :) Grattis till graviditeten!! Hade du som vanlig mens?

  • Voluntas

    Jag vet att det är väldigt opålitligt så jag ska vänta och ta ett nytt test om ett tag. Funderade bara på om någon upplevt samma sak.

  • Voluntas

    [quote=79843129][quote-nick]SofiaJak skrev 2019-08-19 21:35:40 följande:[/quote-nick]Man tycker väl inte att man ska ha hunnit producera så mycket så att det ska hänga kvar, men det är väl inte omöjligt det heller.

    Tack! :) det var som sagt bara så märkligt hur det gick till så har jag småblödit lite så jag har gått som på nålar här. Behöver ett vul känner jag :)

    Jag reagerade inte på något särskilt med min mens så den var som vanligt törs jag säga. Blödde 5 dagar.[/

    Hej igen!

    Förstår att du blir nojig, hade jag också varit. Allt är säkert som det skall vara men jag förstår din oro. I vilken vecka borde du vara i nu?

    Så konstigt att få en ?vanlig? mens fast man är gravid. Men det är nig vanligare än man tror..

Svar på tråden Plus 1v efter att mensen slutat??