• nnnnnnnn

    Välja Matkasse

    TIll skillnad från de flesta här så tyckte vi inte alls om Linas, det var ingen sås (torr mat) och allt skulle krånglas till hela tiden.
    Men har man barn som går igång på Teleggiopizza med fänkål och liknande så är det nog en fullträff.
    Ni bör iallafall prova några olika kassar eftersom man har så olika smak!

    Vi har kört på varannanveckasprenumeration ett tag. Då hinner man laga 5 rätter och sedan kör man en vecka med önskemat, så alla blir nöjda!

    Vi har gillat citygross, det är oftast lätt att bara göra mer potatis, sallad och grönsaker = får många portioner och priset blir alltså lägre per portion. Vi är 5 st och beställer matkasse för 4 pers, lägger till potatis/pasta/ris + lite extra grönt och får 2 matlådor över (oftast, ibland mer ibland mindre).

    Innan hade vi Ica´s och de bytte ut ingredienser trots att de inte får göra det, så vi slapp bära hem mat som 1 i familjen är allergisk mot. Det var superbra service alltså! Men de har slutat med matkasse nu, så det är inget alternativ.

    Numera har vi inte prenumeration utan går in och väljer den kassen som har godast recept. Så vi väljer fritt bland Bamse-, Familje-, premium-, flexitarian-, billiga- och alla andra kassar.
    Ofta kommer det en rabattkupong i mejlet och då tar vi den kassen som det är rabatt på...
    Just nu är det 100 kr på valfri kasse med koden PROVMK100

    ICA och andra har också recepten på hemsidan, så man kan välja recept och sen handla och laga själv, man måste inte få det plockat och levererat i en kasse = säkert billigare.

Svar på tråden Välja Matkasse