Inlägg från: Anonym (Teresa) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Teresa)

    Ensam i sällskap

    Vilket as. Men nu vet du ju, så jag tycker du ska inse att ja, du har levt i en lögn i 25 år. Narcissisten du var gift med var ju inte alls den du trodde. Du behöver inte sörja honom, däremot kan du sörja att du vart så blind och naiv i så pass många år. Dina bästa år dessutom.

    Ryck upp dig. Nu är det din tur att leva för dig och ingen annan. Din tur att resa, träna osv. Träffa nån ny karl, ha kul. Behöver ju inte gifta dig igen, bara ha roligt. Eller skaffa dig nya ärliga kompisar som vill ditt bästa, inte som de as som inte sa nåt till dig.

  • Anonym (Teresa)
    Anonym (Ambivalent) skrev 2019-08-22 21:08:05 följande:

    Jag kan förstå andra delen och helt hålla med dig där.

    Första delen tycker jag är onödigt kategorisk. Människor är inte as i årtionden för att de gör saker som sviker äktenskapet. Att bryta trohetslöften är sedan länge inte olagligt. Bra personer kan göra små och stora dumheter ibland. Det är onödigt att döma så hårt och så mycket. Världen blir svartvit då som hos en amerikansk tonåring. Det är onödigt och inte mycket visdom att förkasta så mycket, inte ens som ett steg i att ta sig igenom trauma.

    Minns både det goda och det mindre goda. Man kan älska flera och barn har alltid rätt att vara älskade och respekterade, planerade eller inte.


    Jag respekterar din åsikt, men mitt inlägg var min åsikt. TS har blivit enormt sviken, för att inte säga rent utav bedragen under sina bästa år i livet. Man är ingen bra/god/normal människa när man gör så mot andra. Jag har inte pratat om vad som är lagligt eller inte. Och ja, jag dömer efter att vad folk gör. Detta svek var grymt.
Svar på tråden Ensam i sällskap