• Sgtwolf

    Kuken halkar ur - slapp?

    Anonym (Himmelriket) skrev 2019-08-21 22:16:51 följande:

    Jag har läst lite trådar men hittar inte ett svar som jag söker efter.

    Min undran är om man kan utgå ifrån att jag är hyffsat "iordning" /tajt/ trång när jag känner att jag kniper runt 1 finger? Jag kan även komma ( få orgasm genom att bara spänna mej om jag verkligen är jättekåt). Min fd. sa alltid att jag kniper så när jag får orgasm så att det " suger ut allt som finns" och att det blir sånt tryck när jag kommer.

    Jag har fött tre barn och precis som alla andra kvinnor här så blir man ju lite nojjig över om man har blivit slapp efter förlossningarna. Anledningen till varför jag frågar är för att jag upplever mej större än innan jag fick barn. Jag kommer även ihåg att min fd ofta slank ut mej och jag kände inte så mycket när vi hade sex, förutom de gångerna när han tog mej väligr hårt o snabbt.

    Detta hände även nu igen, fast med en annan partner, att han råkade glida ur jättesnabbt precis när jag skulle komma. Jag kom men uppnådde inte toppen av orgasmen eftersom det blev avrutet/ plötsligt avbrott. Jag kan tilllägga att jag blir väldigt våt, vilket är bra men inte i alla lägen då.jag bara oftast känner att det glids runt.

    Jag har övat knipövningar emellanåt men tvivlar hela tiden på att jag är tajt eftersom jag inte känner så mycket vid "vamiljsex" samt att den bara glider ur.

    Vad tror ni? Hur är man när man är tajt?


    Tror snarare det är tvärtom. Är du tight så glider kuken ur om "jucken" blir för långa.

    Är ju unga problem att hitta rätt på nästa juck om det görs i en hink. Men bjuder musen motstånd, är det stor risk att kuken glider iväg dit motståndet är mindre....

    Men i alla fall där kuken glider ur, är att jucket är längre än vad kuken är lång.
Svar på tråden Kuken halkar ur - slapp?