Inlägg från: fyrasnartfem |Visa alla inlägg
  • fyrasnartfem

    Vilket test är bäst?

    Plussade igår, detta är fjärde gången jag plussar totalt (ett missfall mellan 1a och 2a barnet). Har använt många olika test eftersom jag är sån som börjar testa innan BIM och fortsätter för stilla oron av att se att stegring haha... många kastar skit på CB, men testat både early och vanliga plus och alltid dem som visat tydligast/tidigast - ALDRIG fått ett positivt som visat sig vara falskt. Minsta lilla skymt av ett streck så har jag varit gravid, när jag inte varit gravid har de varit blanka. Dock tycker jag inte det är så stor skillnad på early/vanliga, visat ungefär lika starkt i samma urin hehe :) testlagret har jag haft en del mes, tycker det är otroligt sena med att visa positivt (infogar bilder på dagens CB early och dagens testlagret,), men ALDRIG förr streck på dem utan att ha varit gravid. Dock haft lite problem med RFSU innan.

    Men skulle jag bara få välja ett märke, hade jag absolut valt Clearblue. Här kommer bilderna från dagens cb jämfört med testlagret. Testlagret är så sega på att visa positivt, men bra så sett att det aldrig visat "falskt positivt".



    Understa är från idag, de andra från tidigare dagar. Så börjat synas nu, men väldigt svagt jämfört med CB.

  • fyrasnartfem

    Och här är gårdagens plus, både CB Early och CB Plus. På frågan om de skiljer på testa tidigt och vanliga så tycker jag faktiskt inte det är SÅ stor skillnad här :)

Svar på tråden Vilket test är bäst?