Inlägg från: Anonym (vågar inte tänka tanken) |Visa alla inlägg
  • Anonym (vågar inte tänka tanken)

    SVERIGE OM 20 ÅR

    Hade du frågat mig samma fråga för 3-4 år sedan hade jag svarat, som idag ungefär. Men i denna stund jag vågar faktiskt inte ens ta in tanken känner jag för så dåligt tror jag det kommer att var i vårt land om 20 år.

    Fattigdomen kommer att vara omfattande, likaså våldet och segregationen.

    Kvinnor kommer inte att våga röra sig ute ensamma längre, och vissa yrken kommer de inte kunna tillsätta. Samhällsservicen kommer att monteras ner, butiker gapa tomma med många arbetslösa som resultat.

    Omfattande delar av vårdpersonal, tandläkare och stora yrkesgrupper som sitter inne med nödvändiga kunskaper för att kunna bota människor och få välfärden att gå runt har gått i pension och klyftorna är extrema med gated communities för de rika.
    Folk är hemlösa i större utsträckning och bor på campingplatser och i husvagnar och den psykiska ohälsan har slagit ut stor del av befolkningen, särskilt de unga som aldrig kommer att ha en framtid och försörjning.

    Jag tror det kommer att gå åt helvete tyvärr!

  • Anonym (vågar inte tänka tanken)
    HSOF skrev 2019-08-29 13:33:04 följande:
    Ja precis,det har väl varit en smärre chock att så många än idag köper lögnerna, trots att de flesta partierna har anammat SDs retorik i mångt och mycket , de senaste 5 åren.

    Men det är bara att kika på historien, människor är boskap som luras in i destruktiva ideologier.
    Ja se på nazismen och fascismen som frodas på nytt.
Svar på tråden SVERIGE OM 20 ÅR