Inlägg från: kokosnötmjölk |Visa alla inlägg
  • kokosnötmjölk

    Antingen eller!

    Nandez skrev 2019-11-17 16:40:13 följande:
    SUV

    Nyckellås eller kodlås?
    Kodlås! 

    Instagram eller Facebook? 
  • kokosnötmjölk

    None of them, men restaurang om jag måste välja. 

    Vatten eller läsk att dricka? 

    flygrl: Det är ju bara trevligt att utbyta kunskap, ni andra i lektrådarna lär mig massor som jag annars inte skulle ha någon aning om! Jag har också för mig att Norrtälje tillhör storsthlm av någon anledning, men är osäker på det, vet i alla fall att det tillhör Roslagen Har dock aldrig varit där, mer än åkt förbi med finlandsfärjan. 

    Jag tycker definitivt att du ska kolla in Gbg någon gång, det finns nog något att göra här i alla fall. Ja, skillnad på turista och ha vardagslivet är det definitivt, jag har kompisar som inte bor här i stan men som varit här och våra kopplingar och sätt att se på staden är helt olika  

    Nandez: Jag vet inte vad fruängen är, men det låter som att det inte är jättecentralt? Iomed "ängen" i namnet. Men att flytta för kärleken är det nog många som gör, tex gjorde min mamma det också. Sedan skildes hon och pappa och hon flyttade tillbaka till hemstaden 1h bort - sen dess har jag och min bror bott varannan vecka i de olika städerna. 

  • kokosnötmjölk
    Nandez skrev 2019-11-20 13:41:34 följande:
    Konstigt att länken inte fungerar, lättast att googla.
    Får googla  
    Tror att det är länkar med Å, Ä, Ö som inte fungerar på FL iomed att de omvandlas till typ en siffra eller A eller O istället.. 
    flygrl skrev 2019-11-20 19:27:45 följande:
    @kokosnötmjölk: Visst är det trevligt utbyta tankar & kunskap.
    Norrtälje brukar räknas in i Storsthlm men det känns konstigt då det ju ligger ganska långt från stan med massa skog och glesbygd emellan. Men det är en trevlig liten stad däremot. :)
    Som sagt: Gbg kommer besökas en dag och är säkert värt resan smile1.gif )
    Ja, jag har en bekant som bor i Norrtälje och hen brukar säga att hen bor i storsthlm när hen presenterar sig. När jag fick veta att hen bor i Norrtälje blev jag lite chockad att det tillhör Storsthlm iomed att det är så långt ifrån själva Sthlm. Men det finns säkert någon anledning för det, kanske har det något med skärgården att göra? Eller något annat praktiskt, det skulle inte förvåna mig om det kommer från något från typ 1600 talet, haha. Jag har aldrig varit där, men det skulle vara roligt att åka dit någon gång  
Svar på tråden Antingen eller!