Inlägg från: Anonym (Tror) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tror)

    Rättigheter vid gravidpenning/arbetsplats

    Går det att bli omplacerad så kan man ju inte få grav.penning då det enbart är till för dem som inte kan bli hjälpta med omplacering eller inte mår bättre av omplacering.

    Jag vet inte om han kan låta dig jobba kväll om det inte går att lösa med dina barn, men till dag går det ju då du kan ha barnen på förskola. Ring f.kassa och prata med dom, men jag tror sin chef har rätt till det.

  • Anonym (Tror)
    jessiejjj skrev 2019-09-03 13:22:54 följande:

    Dag pass kan jag köpa det krånglar inte till det förutom att jag kommer gå ner väldigt i lön i det fallet, men det visar de ingen hänsyn till?

    Men vid kvälls jobb det känns väldigt tråkigt att behöva byta dagis för en tillfällig omplacering, lång väntetid, ny inskolning samt krångel med skjuts till skola från dagis osv. Nä fy vad ledsen man blir!


    Jag tror inte att dom får omplacera dig om du inte har barnomsorg. Därav bör du kontakta f.kassan och fråga om just den biten.

    Du kanske kan stämpla upp resterande tid så du kompenseras för förlorad inkomst pga byte från natt till dagtid. Kolla upp ser med f.kassan också.

    Men som sagt, don chef har nog rätt till att omplacera dig om det går, vilket det gör.
Svar på tråden Rättigheter vid gravidpenning/arbetsplats