• Anonym (gösse­s)
  Ons 11 sep 2019 15:42
  1049 visningar
  206 svar
  +3
  Inlägg från Anonym (gösses) Visa alla inlägg
  206
  1049

  Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen

  Alltså, vad är det för fel på vissa människor?!?!, visst vissa har väl diagnoser och andra "hinder". Men läser man på FL verkar ju var och varannan vara ihop med ,,, ja vafan ska man kalla det.. totala idioter? 

  Ärligt talat är det inte dags att införa etik som obligatorisk ämne i skolan? Det verkar ju vara ett rejält eftersatt ämne. Om fullt vuxna människor med barn beter sig på det sättet, vilka värderingar för de över till sina barn? Och vad kommer de växa upp och bli för slags människor?

 • Anonym (gösse­s)
  Mån 16 sep 2019 14:30
  Anonym (Svensk?) skrev 2019-09-16 06:29:45 följande:

  Är han svensk? Jag har liksom svårt att tro att en svensk, som växt upp här med våra värderingar, skulle kunna göra något sådant här. D.v.s. det finns naturligtvis svenska män som har mentala funktionshinder eller är psykisk sjuka, som skulle vara i stånd till det, men så kan det ju inte vara i TS' mans fall. Det skulle inte komma plötsligt efter fem år. 

  Barnsängstiden - d.v.s. den tid som en kvinna inte ska ha sex efter förlossningen - har i alla tider varit sex veckor, och den ska respekteras oavsett allt annat. Tyvärr pratar man inte längre om barnsängstiden som "sex veckor" på MVC och i förlossningsvården, utan man säger att kvinnan ska ha sex igen när hon "känner sig redo". Men det kan ju i verkligheten bli "när mannen känner sig redo"...


  Ja eller hur, för svenska män våldtar, misshandlar, eller begår brott någonsin. Det är bara sånt "andra" gör. Drömmer
 • Anonym (gösse­s)
  Mån 16 sep 2019 14:33
  molly50 skrev 2019-09-16 14:26:13 följande:
  Precis. 

  Ja,eller så får han väl skaffa sig en lösvagina att leka med på sofflocket tills TS är redo för att ha sex igen.
  Om hon nu väljer att stanna kvar med honom.
  Sen behöver han nog söka hjälp för sin dåliga impulskontroll och sina sjuka tankar,som han själv påstår sig ha.
  Annars är det ju risk för att det händer igen.
  Håller med, problemet är ju klart större än att han är kåt och hon inte kan. EN normalt funtad människa agerar inte som han gör. Det är helt klart något fel på honom och som TS borde kräva att han tar tag i om hon öht ska överväga att fortsätta tillsammans. De problemen fanns nog där långt innan de fick barn, de har bara triggats eller blivit tydliga av deras nuvarande situation.
 • Anonym (gösse­s)
  Mån 16 sep 2019 17:33
  +1
  Anonym (Cissi) skrev 2019-09-16 16:29:11 följande:
  Läste du ens inlägget hon skrev? Hade de varit tillsammans utan oskuldstvång hade detta garanterat kommit fram tidigare. Svårt att se att en svensk kille med våldäktsvanor i sömnen skulle klara sig igenom samboskap och sexliv i fem år utan att det kommer fram. Är nog inte jättemånga som skulle fortsätta och gifta sig och skaffa barn med en serievåldtäktsman. Hoppas för mitt liv att TS lämnar aset.
  Jag har läst, har du? Var har TS skrivit något om oskuldstvång?
  Anonym (Svensk?) skrev 2019-09-16 16:40:53 följande:
  Jodå, men just den här typen av respektlöshet och uppfattning att mannen äger kvinnan och hennes kropp, är typisk för vissa andra kulturer. Inom islam t.ex. existerar överhuvudtaget inte begreppet "våldtäkt inom äktenskap", p.g.a. kvinnan, i och med att hon gift sig med mannen, anses ha gått med på alla samlag som han kan vilja ha - resten av livet. Fråga vilken imam som helst! 
  Jasså, var nånstans läser du det i TS relation? Hon skriver ju annars rätt tydligt att hon är den dominanta i relationen och att de skrivit äktenskapsförord, det låter mer svenskt än det du syftar på.
 • Anonym (gösse­s)
  Mån 16 sep 2019 17:33
  Solarn skrev 2019-09-16 16:54:58 följande:
  Och dessutom, vad spelar det för roll här vilken etnicitet eller religion ts man har?
Svar på tråden Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen
Logga in
Bli medlem