• Tihi

    Ingen barnlängtan??30+

    Anonym (Angelika) skrev 2019-09-11 18:55:24 följande:
    Men har ni tänkt leva såhär resten av livet? Prata jobb, dagens middag, vem som diskar och vad som visas på tv?
    VILL ni inget i era liv? Drömmar? Bucketlist? Utvecklas? Även om man bor bra och är nöjd med jobbet så kan man ju ändå känna sug efter att få plugga något, ha nån form av drömjobb att sukta efter. Dagdrömma om den perfekta gården på landet med hästar och pool, vara sugen på en bostad utomlands, allvarligt långsiktigt planera för tidig pension och flytta till Spanien... etc...

    Har ni inga gemensamma planer på nånting alls? Förlovning? Planera bröllop? Gemensamt fira 40-års dagen med maskerad? Köpa husbil och bila genom Europa? Once in a lifetime vilja se favoritartisten i jätteshow i Las Vegas? Renovera boendet? Köpa sommarstuga? Nånting? Barn? Göra en barnkammare hemma?

    Det är ju sånt man pratar om och drömmer om i ett förhållande. Planerar både i dagdrömmar och långsiktiga vettiga gemensamma projekt. Sånt man ligger i sängen på kvällen och diskuterar tillsammans.

    Planerar ni inte för någonting?
    Jag känner ett par som skulle svara nej på frågan du ställer; om dom aldrig planerar något. Jag har inte fått några svar när jag försöker gå till botten med deras icke existerande planer. Kanske vet dom inte själva varför dom inte har några drömmar och planer? 

    Har också svårt att förstå folk som aldrig verkar planera något alls, stort eller smått. Vad tror du att det beror på att somliga inte verkar ha några drömmar eller planer alls? Det måste ju vara svårt att leva tänker jag om man inte har några mål alls. Eller förresten, kanske är det dessa personer som har det bästa livet? Dom som verkar nöjda med allt och inte konstant försöker skaffa sig mer, bättre eller annorlunda. Dom som bara är och trivs som det är. Kanske är det det man borde eftersträva?
Svar på tråden Ingen barnlängtan??30+