Inlägg från: Fiialii81 |Visa alla inlägg
  • Fiialii81

    När skall livet vända till de bättre?

    Jag är 37 år gammal. Och i 37 år har allt varit en enda motström känns de som. För att ge några exempel:

    Växte upp med alkoholiserade föräldrar.

    Pappa dog när jag var 12..mamma när jag var 20

    Barn nr 1 fick adhd.. Barn nr 2 föddes med en kromosomavvikelse och har stort stödbehov. Älskar mina ungar, men de har varit tungt ibland.

    Skildes från deras pappa när yngste sonen var 1. Har efter de fått fixa allt själv.

    Träffar en ny man efter ett tag och det är bra men kämpigt de också.

    32 år gammal får jag MS. Psykiska hälsan börjar också gå neråt. Strax efter får min man hypotyreos, svårbehandlad. Sen celiaki. Sen kristallsjukan och sen svår migrän. Väldigt jobbigt ett tag där. Men sen hittar vi drömhuset som vi köper och tänker äntligen är de vår tur!

    Renoverade länge och flytta in i maj i år. Syrax efter börjar jag få symptom som jag misstänker orsakas av nåt i huset. Huset har blivit nåt jag nu förknippar med stress och ångest. Vad är oddsen? Att just vi köper ett hus som jag sen blir sjuk av?? Varför??? Varför fick vi inte njuta av detta nu? Varför är vi förtjänta sv ett ständigt helvete, motgång efter motgång? Så jävla ledsen och less på alltihopa! ????????????

  • Svar på tråden När skall livet vända till de bättre?
  • Fiialii81
    Utvandraren skrev 2019-09-14 18:14:51 följande:

    Jag vet inte. Det finns inga svar på varför vissas liv kantas av så mycket kamp, sorg och smärta medan andra verkar få ha rätt att bli lyckliga.

    Jag är 40 år nu. Kanske, eventuellt, ta i trä, twi twi, har livet vänt nu. Kanske, hoppet är det sista som överger en...


    Nej... De finns inget svar. Men önskar de fanns. Och sån skit som "de som inte dödar härdar en" FAN HELLER. De gör de inte....
Svar på tråden När skall livet vända till de bättre?