• Anonym (Gigi)

    Gravid och svartsjuk - nu har han fått nog

    Var själv istället.Så slipper du svartsjuka och drama.En person måste själv förstå och vilja ändra sig.Jag har varit svartsjuk förut,men skulle inte orka med det där spelet igen.Så jobbigt!

  • Anonym (Gigi)
    Anonym (Rädd att bli lämnad) skrev 2019-09-15 09:04:20 följande:

    Jag har alltid haft dålig självkänsla, har kämpat mot ätstörning större delen av livet och generellt värderat mig själv lågt, ett resultat av barndom med alkoholistflräldrar osv. Har gått i terapi, både psykoterapi och kbt, men inte haft detta svartsjukeproblem tidigare.

    Minns inte heller att det var såhär under min förra grav.

    Tack för råd. Jag pratade med honom nu, föreslog att JAG ska gå i terapi, bad om ursäkt. Han är trött men säger att det är okej och att han inte ska lämna mig.

    Anledningen till att jag ville gå i parterapi beror på att vi utöver detta har andra problem, och jag tror det är bra om båda får verktyg och förståelse för att komma framåt med detta om man nu inte väljer lösningen ?leva själv? som många av er föreslagit.


    Tänk nu på dina barn istället för att ha det där svåra spelet,svartsjuka som är avtändande och förstör ett förhållande.Koncentrera dig på dig själv och barnen i första hand.
Svar på tråden Gravid och svartsjuk - nu har han fått nog