Inlägg från: Anonym (övebelastning) |Visa alla inlägg
  • Anonym (övebelastning)

    Gymnasiearbete

    soltroll skrev 2019-09-17 22:07:17 följande:
    Bra förslag, ska kolla mer på det:) Det är ett par månader kvar.

    Tack!
    Ett par månader kvar? Så länge behöver du knappast fundera på det. Självklart blir du överbelastad om du tar på dig dåtida, nutida och framtida problem och funderingar. Ta en sak i taget, fokusera på dom kurser du tar just nu. Ämnen för gymnasiearbete börjar du fundera på när den kursen börjar, alternativt någon vecka innan bara. Du kommer ha gott om tid. 

    När du ska välja en frågeställning, se bara till att du faktiskt är intresserad av den och att det finns bra med källor kring ämnet. Samt håll ämnet basic, du kan bara få godkänt eller icke godkänt, att lägga ner extrema mängder energi och ångest på att få uppsatsen perfekt är alltså slöseri. 
  • Anonym (övebelastning)
    soltroll skrev 2019-09-30 13:32:05 följande:
    Inte lätt att skjuta på funderingen på framtiden när det tjatas om att man måste börja fundera över det för att vara förberedd. Och inte lika enkelt som när man var ungdom och bara hade skolan att tänka på. Dessutom, vad vet jag hur mycket jag ska lägga ner för att ens bli godkänd. Lite dumt om jag inte anstränger mig och får icke godkänt?!

    Tyvärr din inställning väljer jag att inte lyssna på. Kom med förslag istället som jag faktiskt efterfrågade.
    Oj. Med din inställning och attityd tänker jag definitivt inte hjälpa dig mer. Mitt inlägg var välmenande förslag från någon som nyligen gjort sitt gymnasiearbete på komvux. Sitt godkända arbete som läraren dessutom önskade hon kunde ha satt ett A på. Men visst var en bitch istället. 
Svar på tråden Gymnasiearbete