Inlägg från: Jagförsöker |Visa alla inlägg
  • Jagförsöker

    starta förlossning tidigare

    Här har du en! Men precis som du !! Ångest,riktigt jobbig foglossning (kunde knappt gå,ligga,sitta, ja allt var jobbigt o jag var helt slut o ledsen o orolig heeeeela tiden o ingen sömn heller för den delen.

    I vecka 32 kände jag att jag absolut inte orkade vara mer gravid speciellt att jag hade gått över tiden 2 gg tidigare me mina första o fick de i vecka 42 båda 2. Så gjorde som du pratade me barnmorskan o hon skickade remiss, fick kma dit på första bedömning i vecka 38+0 träffade en läkare som undersökte mig o gjorde en hinnsvepning o fick en tid en vecka efter.

    Hinnsvepningen lyckades inte så gick på bedömning nr 2 i v 39 o läkaren ställde lite frågor om varför jag ville bli igångsatt sen sa hon till mig såhär " du ska inte få barn idag men jag kan lova dig att du iaf inte behöver gå över tiden" tkte det var bra för var oxå lite rädd för igångsättningen, förlossningen kanske startar under dn veckan tänkte jag o gör d inte det ja men då vet jag att jag att jag inte kmr gå övertid.

    fick en tid i v 40+1 för igångsättning, allt gick bra o snabb förlossning dessutom. Min flicka är nu 2 månader:)

    Ångrar inte någonstans att jag bad om igångsättning utan tvärtom! Jag vet hur du känner, håller alla tummar för dig hoppas du får d beviljat!

  • Jagförsöker
    babyloonez skrev 2019-09-19 21:40:54 följande:

    vad skönt att det gick så bra för dej och att dem tog tag i det ! jag gick också över tiden med min första som, sattes igång v42+0...... i mina öron låter 40+1 "sent". jag har förhoppningar om att bli igångsatt v37... men jag kanske lever i min drömvärld :/


    Jag tror att dem sätter igång tidigast vecka 38 då räknas man som fullgången men det klart att det oxå beror på vad det är för fall så det kanske går i just ditt fall man vet aldrig!
Svar på tråden starta förlossning tidigare