• Brumma

    Min dotter vill bo hos sin pappa

    Tappadstekspade skrev 2019-09-27 17:04:54 följande:

    Jag jobbar med de här frågorna. Man beaktar tolvåringars vilja. Jag hittar inte på! Varför skulle jag ljuga om detta? Utgångspunkten är att tolvåringar bestämmer själva.


    För att du vill framstå som bättre vetande?

    Det finns ingen åldersgräns och med tanke på att du skriver "man beaktar tolvåringars vilja" istället för vad som faktiskt gäller - att barns vilja skall tas i beaktande oavsett ålder med hänsyn till mognad och omständigheter- så sänks din trovärdighet enormt. Jag HOPPAS du inte arbetar med dessa frågor när du hävdar detta..
  • Brumma
    Tappadstekspade skrev 2019-09-28 05:42:52 följande:

    Så trött på hobbyjurister som tror att de kan något om juridik bara för att de själva varit i en vårdnadstvist. Jag jobbar i domstol och är jurist. Jag är bättre vetande än du. Jag struntar i vad du tycker om min trovärdighet.

    TS, en domstol skulle sätta enorm vikt vid din trettonårings vilja ang boendet. Visa bara att din dörr alltid står öppen.


    Nu har du ju i och för sig inte en aning om vad jag har för bakgrund eller kunskaper. Så du har inte en aning om du är "bättre vetande" än vad jag är. Men ja, din attityd är inte direkt professionell.

    Jag har aldrig påstått att det inte tas stor vikt till en trettonårings vilja. Hade du varit seriöst praktiserande inom lagen så hade du inte dragit till tolv år som om det var en slags gräns. Och arbetar du med det du påstår och ändå kommer dragande med tolv år är det lika oproffissionellt som din attityd.
Svar på tråden Min dotter vill bo hos sin pappa