Inlägg från: Anonym (Svårt) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Svårt)

    Min man vill använda blöja

    Jag tror absolut det är något som han har haft inom sig mycket längre ön vad han säger. En sexualdrift har man ju oftast sedan väldigt ung ålder. Men kanske använder han den stressiga situationen på jobbet som en ursäkt.

    Jag har tyvärr inga egna erfarenheter av att ha EM partner som vill använda just blöjor men sex och vad man finner njutning av är väldigt stort och brett ämne. Vist kanske inte är en av dom vanligaste fetischerna men absolut inte den mest sällsynta heller. Om ni vara gifta så länge som 15 år så tycker jag du skall sätta dig ner å prata ordentligt med han. Känner du att du kan tänka dig att gå så långt så att du kan byta hans blöjor så berätta det känner du mer okej du får ha blöja på dig om du mår bra av det men blanda inte in mig så säger du det. En öpppen kommunikation tror jag är en bra lösning oavsett vad det gäller här i livet.

  • Anonym (Svårt)
    Anonym (Signe) skrev 2019-09-28 18:35:18 följande:

    Ja det tror jag också att han haft. Inte märkt några tendenser dock. I perioder har han blivit extra närhetstörstande men inget sånt här övh. Ja någon blöja tänker jag inte byta det känns bara så sjukt. Funderar på att flytta isär för det här känns alldeles för mycket men vi har barn tillsammans och jag är mer eller mindre beroende av honom ekonomiskt då jag tyvärr har väldigt låg lön och det inte finns några bostäder här. Men ska väl vänta tills chocken lagt sig innan jag tar några riktiga beslut också


    Att flytta isär tycker jag personligen verkar vara ett drastiskt beslut efter bara en vecka. Men säg det till han att du tänker inte byta eller ta på han någon blöja. Men jag tror kanske å andra sidan inte att du heller kan tvinga han att avstå helt men prata ihop er kanske typ säga jag skall ut med en väninnorna den helgen då får du gärna ha blöja på dig här hemma. (Beror på om barnen är där å hur stora dom ör förstås) men du förstår min tanke du berättar att det är okej men du vill inte delta. Om du kan tänka dig detta kanske inte nu men om ett tag när choken har lagt sig.
  • Anonym (Svårt)
    Anonym (Signe) skrev 2019-09-28 22:26:20 följande:

    Dom har än så länge inte märkt något. Men en del sorter prasslar när han går så det är väl vara en tidsfråga. Han har inte haft hela tiden heller utan mest på kvällen men de sista dagarna har det varit mest hela tiden


    Jag vet inte hur gammal barnen är men du måste förklara för han omgående att han inte får gå runt med blöja på sig när barnen är i närheten oavsett om dom prasslar eller ej. Fråga han vad han skulle svara på frågan varför har du blöja pappa? Om någon av barnen skulle se det. Nej nej nej hade det varit jag som var i din sits så hade han aldrig fått ha blöja på sig om barnen var vakna å hemma.
  • Anonym (Svårt)
    Anonym (Signe) skrev 2019-09-29 08:33:35 följande:

    Ja han är ju rädd att bli påkommen och har inte haft den hela dagen men stor del, åker lite av och på. Det sjuka är att han druckit jättemycket vatten vilket han aldrig gör annars men det är ju antagligen för att kunna kissa på sig. Jag har mejlat en psykolog och kbt terapeut i närheten för att kolla om den tror att han är passande eller om han kan rekomendera någon annan att prata med. För det är ett klart ultimatum I det här att ska vi ens fundera över att klara av det här måste han prata med någon för att gå till botten med varför han känner så här. För att jag klarar inte av detta själv


    Oj va många svar å kommentar det blivit i denna tråden.

    Jag tycker du verkar vara förnuftig på det du skriver klart han är rädd för att barnen skall komma på han det hadde jag varit. Att han dricker massa vatten har ju med största sannolikhet med att göra att han vill kunna kissa i blöjan. Jag undrar bara vart gör han av blöjorna sedan. Ha kan ju inte bara lägga dom i papperskorgen då ser ju barnen det ganska snart.

    Du skriver att du inte klarar av detta själv som man ser i tråden här är du verkligen inte ensam inte så kanske att var å varannan man går runt i blöjor där hemma men flera stycken har ju erkänt att dom själva eller deras respektive har blöja på ena eller andra sättet så ensam är du inte. Ta vara på det positiva folk skriver här å gör det som känns bäst för dig.
  • Anonym (Svårt)

    Hur går det för er? Tyckte han det va givande hos psykologen?

  • Anonym (Svårt)

    Hej TS.
    Länge sedan vi hörde något. 
    du får gärna berätta hur det går för er.
    Har detta lagt sig något eller är det fortfarande lika intensivt? 

  • Anonym (Svårt)
    Anonym (Signe) skrev 2019-12-06 15:46:39 följande:
    Det har lagt sig för stunden. Psykologen har varit mycket värdefull som kunnat ge tips för Hur han ska känna igen signalerna och att fundera över varför och om det kan funka med något annat. Men även nyttigt att vi pratar mer med varandra, ger mer närhet överlag. Behovet kommer säkert tillbaka men vi har sagt att han ska berätta på en gång och vi ska tillsammans avgöra vad ska vi göra., ska han go all in direkt eller ska vi prova mer närhet, prat ja vi får se helt enkelt.
    Härligt att höra att psykologen gav resultat. 
    jag tror inte detta är något som försvinner men jag tror ni kommer komma fram till en lösning där ni båda två kan leva med detta utan problem. 

    Skönt om er och fortsätt prata med varandra kommunikation kan lösa många saker. 
Svar på tråden Min man vill använda blöja