Inlägg från: Anonym (Stag&Vixen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Stag&Vixen)

    Prata under sex? Sexiga sms?

    Anonym (Hej!) skrev 2019-10-01 08:11:42 följande:

    Jag och min kille har varit tillsammans i ungefär ett år (jag är 21).Vi har jättebra sex men jag känner att jag skulle vilja testa på att prata under sexet! Dock tycker jag allt låter så porrskadat! Hade jag sagt ?vill känna din hårda kuk i mig? hade vi båda börjat garva, haha.. Har ni några tips på vad man kan säga? Det enda jag kommer på är väl ?du är så sexig? eller ?kom på mig? typ.

    Jag skulle också vilja prova att skriva sexiga sms, men vet inte hur jag börjar? Jag sitter på plugget nu, han har möte ikväll men skulle vilja åka till honom när jag är klar. Bara för att ses och ha sex innan. Bara lite spännande. Har ni tips på vad man kan skriva utan att det låter töntigt? Tycker det mesta gör det..

    Jag ska fråga honom om han gillar prat under sex, men känner att jag ändå vill börja själv någonstans och sen fråga efter ett tag :) Har så svårt att prata under sex men vet inte varför? Vill verkligen!


    Porrskadat är det inte, utan ni får hitta er egen balans i det hela! :) Jag och min sambo började redan innan vi träffades och vart ett par, och nu är det över 11 år sedan och vi håller på än både med att skriva till varandra, prata fantasier och det vi har på våra bucketlists, skickar bilder osv.


    Om han slickar dig, så kan du ju stöna fram att du vill känna hans kuk i dig. Tror nog han mer uppskattar det än att han skulle skratta. Men säger du det med vanlig röst så tror jag nog det blir som du tror. ;)


    Att skriva sexiga SMS till varandra är det bästa man kan göra i ett förhållande, ta en sexig bild på dig själv, skriv nå sexigt och skicka till honom och fråga vad han skulle vilja göra med dig. Han gör nog likadant tillbaka.

Svar på tråden Prata under sex? Sexiga sms?