• Anonym (S)

    Noll sexlust

    Sluta med p-pillren. De har både depression och minskad sexlust som vanlig bieffekt.

  • Anonym (S)
    Anonym (Lustsökaren) skrev 2019-10-01 12:59:27 följande:

    Jävlar i havet vilka syner ni har. Ni menar alltså att jag ska ''ställa upp'' och låta honom ligga med mig trots att jag själv inte har lust? 

    Och avsugningar ger jag bara när jag känner för det, jag är ingen docka som gör sånt så fort han vill. Hur jäkla kvinnoförnedrande tänk har ni egentligen?!

    ''Ställ upp och var glad, eller dö ensam'', är det kontentan?


    Jag tycker verkligen du borde testa att sluta med p-pillren.

    Jag vet så många som blivit deprimerade och helt tappat lusten av p-piller inklusive mig själv. Det är inte värt att må så dåligt.
  • Anonym (S)
    Anonym (Lustsökaren) skrev 2019-10-01 13:31:42 följande:
    Problemet är ju bara att jag inte vill riskera att bli gravid om lusten väl kommer tillbaka... Vad använder/använde du för preventivmedel istället?
    Känns väldigt dumt att ha ett preventivmedel som tar bort hela ens sexlust och som dessutom gör att man blir deprimerad och måste ta ännu mer mediciner som tar bort ens lust, då vill man ju ändå inte ha sex.

    Hellre sexlust och möjligheten att ha ickepenetrerande skönt sex. Eller om man vill ha penetration använda kondom, eller pessar istället, det har jag haft. Kopparspiral är också utan hormoner, funkar för vissa, jag har aldrig testat. 
  • Anonym (S)
    Anonym (Jag med) skrev 2019-10-01 13:04:37 följande:
    Ja, i ett förhållande ställer man upp. Antingen sex med glidmedel eller avsugningar. Så har alltid jag tänkt iaf.
    Är du kvinna så watch out för att ha omslutande sex utan att vara kåt. Det är så man skaffar sig vestibulit. Speciellt i risk är man om man samtidigt äter p-piller eftersom det gör slemhinnorna skörare. 
Svar på tråden Noll sexlust