• kesannake

    BIM november 2019

    Första ?riktiga? försöket här efter pillerstopp. Haft en pillermens, och förra månaden missade vi ÄL pga att jag följde det förbestämda datumet i en app. Tänkte typ en vecka innan den ?planerade ÄL? att: men vad konstigt, stick i magen och det känns som ÄL, det ska ju inte vara förens om en veck? ???? Kan ju vara så att jag faktiskt kände ÄL hehe..

    BIM den 12/11. Man blir ju knäpp av detta.. hittills sjukt ömma bröstvårtor (? Betyder det ens nått? Aldrig haft innan), molvärk i flera dagar (brukar bara ha mensvärk precis i början av mens), en plutte-liten blödning som bara var en liten plutt på ett papper i förrgår (en vecka innan beräknad mens). Fler som känner igen sig i att öveanalysarr liiite? ????

  • kesannake

    Okey jag lärde mig nu efter mitt första inlägg att smiley i iPhone inte funkar här haha. Jag är inte så hysterisk med så många frågetecken i ett o sammaninlägg....

  • kesannake

    Känner någon igen symptomet att det sticker eller ilar till i fiffi? Långt ner, inte äggstockarna utan själva musis haha. Haft så någon dag men nu ikväll fick jag extra mkt... BIM idag. Inte testat än.....

  • kesannake

    Kroppen vet när det är läge och inte, så det var nog någon mening med det med, hur hårt det än låter. Bättre lycka nästa gång! Sedan i somras är inte oändligt länge, trots att det kan kännas som det. Kram!


    Anonym (OsäkertLiv) skrev 2019-11-11 20:22:21 följande:

    Skit också. Där kom mensen. Föga förvånande dock. Misstänker missfall förra månaden. Sen mens med 2 veckor där en "klump" på 2cm kom ut som liksom hade annan konsistens än vad koagulerat blod brukar ha. Ett familjedödsfall och alkoholism som eskalerade för en annan nära familjemedlem i samband med det. Jag är nog ingen ideal miljö för ett foster just nu. Lagom stressad.  bättre lycka nästa år för min del skulle jag tro. Vi kommer ju fortsätta försöka men jag tror jag plussar 2020 istället =( försökt sedan i somras.


  • kesannake

    Herregud... Sambon som blev sur i morse för att jag överdrev mina ?känningar?. ?Det kan inte ta sig på första försöket?..... Nu klurar jag på hur jag ska visa detta när han kommer hem!! Tog sticka i morse, ena visade streck men andra inte så jag vågade inte tro det. Köpte ett digitalt och testade för en timma sen!!

  • kesannake

    Tack! Man är ju fortfarande helt chockad.. Man får hoppas att knotten stannar ????????

    Jag har haft molvärk i en vecka (BIM igår), jätteömma bröstvårtor (aldrig haft innan), lite diffust illamående som slagit till som jag tänkt att det varit för att jag ätit för mkt på kvällen osv. Senaste dagarna haft lite diffus känsla i fiffi, ingen aning om de har med det att göra. Men låg vaken inatt med molvärk och typ känning av urinvägsinfektion fast inget ont när jag kissade, men känslan av att vara akutkissnödig. Testade i morse och jag var helt skakis. Har varit hela dagen, åkte hem och kompletterade med ett digitalt! Vågar inte tro det. Jag har varit så jävla nervös för så jäkla många i vår närhet har problem o bli med barn så har varit jättenervös...

    Håller tummarna för att det får stanna kvar :)


    Anonym (St92e) skrev 2019-11-12 16:59:49 följande:

    Vad kul, grattis!

    Vad hade/har du för symtom?

    Jag tror väl aldrig att vi kommer ha den turen att lyckas på första försöket... men jag ska avvakta och vänta med att testa på typ torsdag eller fredag tänker jag.


  • kesannake

    Ta ett digitalt så är du säker och slipper tyda!


    Anonym (Gaebelar) skrev 2019-11-13 09:36:47 följande:

    Tack allihop! :) Men vad konstig bilden blev som jag la upp, så ser den inte ut på min telefon... vet ni om clear blue visar tydligare? Ska jag satsa på ett early idag?


Svar på tråden BIM november 2019