• MalinBud

    BIM november 2019

    Stoltmoster skrev 2019-10-25 17:37:57 följande:

    Herregud jag känner likadant. Är verkligen sååå trött och ändå har jag inte gjort något mer ansträngande än vanligt. Har också molande värk och kissar stup i kvarten. Tog med en sticka idag som skrek negativt. Såå otålig men de kan ju också vara mycket för tidigt att testa. Jag kommer prova med ett tidigt test på söndag morgon.


    Jag kissar också mer än vanligt.. känns liksom som att det är något som trycker på kissblåsan konstant även om jag just nu endast har ett par slappa mjukisbyxor på mig.

    När hade du äl och när har du bim? :)
  • MalinBud
    Stoltmoster skrev 2019-10-25 18:06:27 följande:

    Samma här.

    Jag hade positivt äl 18e och vanligtvis bim den 30e. Men i en app står det 31/10 men är inte så 100 säker på den.

    När skulle du ha bim? :)


    Jag har bim 1/11 enligt båda apparna (NC och flo) hade en tydlig stegring på äl-test på den 16/10 så gissar på äl 24-48h senare och mensen kommer alltid 14 dagar senare så antingen 31/10 eller 1/11 skulle jag gissa på :)
  • MalinBud
    Stoltmoster skrev 2019-10-25 23:18:09 följande:

    Min kurva ser ut såhär. Hur ser era ut? :)


    Jag kan tyvärr inte svara på det då jag totalt tappat rutinen för att tempa på morgonen.. men en gammal graf ser ut såhär. De flesta av mina grafer ser ut som följande nämligen :)

  • MalinBud

    Jag är nu mer övertygad än någonsin att den molvärken jag har är urinvägsinfektion, skulle inte förvåna mig om jag fick det i samband med sexet vi hade kring äl.

    Hade såna extremt smärtor i rygg och mage igår/inatt att jag vaknade av det och kunde inte somna om.. slutade med att jag tog värktabletter och sen somnade jag när de började kicka in. Idag har det inte varit lika illa dock, men jag kände det steget i smärta när jag gick upp ur sängen. Tror även jag jag någon obalans i underlivet -.-

    Ska försöka hålla i mig vätska, citron och tranbär och se om det blir någon skillnad i värken.

    Tog ett grav-test med morgonurinen, det var toknegativt (dock vanligt test och inte tidigt). Är på äl+ 8 eller 9 idag.

  • MalinBud

    Jag har däremot börjat få onda bröst sedan igår kväll/idag. Det gör inte fruktansvärt ont, men jag drar mig från att ligga på mage.

    Gällande molvärken så är jag en sån som i 99% av fallen aldrig tar värktabletter för molvärk, det brukar aldrig vara så illa med min mensvärk. Men inatt ville jag mest krypa ur min kropp och kasta den i soporna för att det värkte så mycket..

    sist jag hade så (den gången hjälpte dock inte värktabletter) var i samband med mens för 1,5 år sedan, blev rekommenderar gynakuten och de konstaterade uvi, dock en ovanlig bakterie som var resistent mot det vanliga penicillinet jag fått så blev tvungen att äta dubbla kurer den gången.. därför jag anar att det är uvi jag har nu..

  • MalinBud
    Flora86 skrev 2019-10-26 19:07:40 följande:

    Stackare! Vet precis hur det är med uvi, hade de 11 gånger på ett år och fick till slut penicillin utskrivet att ta efter varje samlag. Inte haft det nu på 2 år så det har hjälpt.

    Hoppas att de ömma brösten beror på graviditet!


    Det ironiska är att jag inte en enda gång tidigare fått uvi efter sex med min sambo, skulle vara så typiskt att det är just den första månaden vi kör och hoppas på att bli gravida som jag ska få uvi.

    Hällde i mig 1,5 liter tranbärsjuice igår, men kissade inte speciellt mycket mer än vanligt.

    Natten till idag var också hemsk. Fick dessutom restless leg och visste inte var jag skulle ta vägen. Idag är smärtan i ryggen inte att leka med.. -.- tog precis ett varmt bad med förhoppningen att det ska kännas bättre..
  • MalinBud
    solhatten skrev 2019-10-27 18:38:47 följande:

    Är på dag 8 efter senaste mens och börjar redan känna av ägglossning smärta, tänkte börja testa med äl stickor på tisdag, men ni som brukar få smärta vid äl och testar sen med stickor, hur många dagar i från brukar det vara då?


    Jag brukar nog börja testa strax innan smärtan kommer.

    Jag brukar ha ägglossning någon gång mellan CD18 och CD21 (min snittcykel är på 32 dagar). Jag brukar mig börja testa från CD 14 och om det är toknegativt testar jag CD 16, 17, 18 och sen inväntar en stegring. Är det fortfarande negativt brukar jag hoppa över en dag.

    Denna cykel hade jag äl på CD 17 eller 18 och började testa på dag 11, sen testade jag på dag 12 och därefter väntade jag till CD 14 och testade även CD 15 och 16.

    I ditt fall skulle jag göra ett test imorgon för att se, om det är negativt skulle jag nog testa varje dag till stegringen börjar minska :)
  • MalinBud

    Har jag gått och blivit knäpp? Ser jag sånt som inte finns?? Är det ett spökstreck för att jag ska hitta en logisk förklaring till min självdiagnostiserade urinvägsinfektion?

    Är det ett streck? Supersvårt att få en bra bild med bra fokus med mobilen..

    det är med morgonurin, men ett vanligt test och inte testa tidigt. Idag är det äl + 10 eller 11.

  • MalinBud
    saran92 skrev 2019-10-28 09:59:41 följande:

    Kan absolut ana något!

    Körde du äl-test så du vet när äl skedde?

    Tänker att äl kanske var tidigare annars :)


    Jag körde äl-tester och hade sex när jag hade stegringen på testerna. Har bim 1/11 och hade äl omkring 17-18/10.
  • MalinBud
    mariagejan skrev 2019-10-29 06:33:42 följande:

    Jag ändrar min bim till 4/11

    Är nu på ÄL +7 och tänker göra tidig detektionstest imorgon bim -6

    Jag har lite stickningar och känsla i magen skulle inte kalla det värk utan lite obehag men gör ej ont.

    Inbillade mig att jag var lätt illamående igår men tror det är kag som känner eftergör mycket.

    Inväntar ömma bröst som jag alltid får inför mens ca en vecka innan mens så får vi se!

    Ni som känner molvärk hur skulle ni beskriva känslan har ni ont?


    Jag har haft molvärk sedan äl typ och den här månaden är värken i alla olika former.. allt från att noteras, men inget mer till att jag vaknar av att det gör ont och ligger dubbelvikt.. jag har intalat mig själv att jag har urinvägsinfektion och att det är anledningen till min molvärk men jag vet inte.. brösten ömmar mer och mer för varje dag sedan några dagar tillbaka..

    Det sjukaste var igår.. vi skulle äta middag och valde hämtmat. Jag tog biff i röd curry med kokosmjölk (något jag brukar tycka om) men det smakade så vidrigt att all hunger försvann och jag fick kväljningar åt inte en enda tugga av maten och frågade sambon om det var mig det är fel på eller om det verkligen smakade illa.. han höll inte med om att det smakade konstigt.. jag åt 6 clementiner till middag igår, Hahah!

    det är första ?försöket? till att skaffa första barnet.
Svar på tråden BIM november 2019