Inlägg från: Anonym (ensam) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ensam)

    Gillar ''folk'' inte sådana här personer?

    Jag är en ung tjej som har funderat lite på min personlighet. Jag är rätt lågmäld, inåtvänd, inte så ''spontan'' och föredrar rutiner, kan gräva ner mig djupt i vissa specifika ämnen och analysera. Ler sällan, skrattar sällan, detta kommer inte naturligt för mig, däremot har jag humor och kan känna glädje, bara att det inte syns så tydligt vad jag känner, jag är helt enkelt väldigt seriös/allvarlig eller hur man ska beskriva det. Jag är inte så uttrycksfull varken i kroppsspråk eller röst, men inte heller helt stel och monoton. 

    Det känns bara som att ingen gillar min personlighet, att folk dömer ut mig totalt. Tänker t ex på relationer, tycker att de flesta killar säger att de vill ha någon ''spontan, sprallig, lätt till skratt'' osv, det är som någon sorts standard. Samma med jobb, i varje annons vill man ha en person med alla egenskaper som jag inte har. 

    Har alltid haft det svårt med sociala relationer av olika slag och känner aldrig att jag ''klickar'' med någon, oavsett om det är en formell kontakt (typ jobbintervju, läkare) eller informell. 

    Jag är inte tråkig, känslolös eller helt tom inuti, men det känns som att folk antar det. Jag är t ex väldigt allmänbildad och kan diskutera saker som nog många tjejer i min ålder är helt ointresserade)ovetande av. 

    Hur tänker andra kring detta? Någon som liknar mig, vad är era upplevelser? 

Svar på tråden Gillar ''folk'' inte sådana här personer?