• Anonym (Ylva)

    Gillar ''folk'' inte sådana här personer?

    Alla personligheter har sina för och nackdelar. Jag skulle säga att det med att visa känslor uppskattas då man får en direkt respons på sitt egna beteende om det gillas eller ej. Berättar man något rolig och inte får så mycket skratt från personen så tolkar man det som att hen tycker att det inte va så roligt.

    Personer som du är ofta svåra att lära känna, iaf min uppfattning. Mitt ex låter väldigt lik dig och han va en svår person för alla andra i min närhet att lära känna. Uppskattade många av hans egenskaper men dem drev mig också till vansinne då det blev för mycket rutin och struktur.

    Att vara spontan handlar nog mer om att släppa kontrollen, inte planera och fundera nogrannt inför varje beslut utan att man kan släppa loss lite.

    Jag skulle nog beskriva mig som den spontana lättsamma och glada personen men det har sina nackdelar med när det kommer till jobb. De jobb jag söker nu är mer ansvarsfulla och på chefsnivå. Jag har inga problem med att klicka med den som intervjuar mig men jag gör det på fel plan, de får inte se min mer seriösa sida då jag enbart tar fram den när situationen kräver det. Alla har sina motgångar.

    Dejtingvärlden är ju bara en enda djungel och ofta vet man inte vad man vill ha. Sålla inte bort dig själv direkt bara för att dem har skrivit egenskaper du inte tycker att du har. När jag skrev med mitt ex var jag inget vidare intresserad men gick med på att träffas och föll pladask. Det höll ändå i tre år. Så jämför dig inte med andra utan se dina bra sidor. Är det något du vill bli bättre på så jobba på det. Jag har jobbat sjukt mycket med min blyghet att folk inte kan tro att jag var väldigt blyg förr. Det är bra att kliva ut från sin comfortzone, det är du man växer som person. Men gör det inte för att du tror att andra ska gilla dig mer utan gör det för att det är en sida av dig du vill utveckla.

Svar på tråden Gillar ''folk'' inte sådana här personer?