Inlägg från: Pepparmintkatt |Visa alla inlägg
  • Pepparmintkatt

    Pepptråd, Letrozol, hoppas det hjälper

    I morgon börjar jag med första dosen letrozol. Har PCO och, sedan jag slutade med p-piller för två år sedan, endast haft mens en gång. Det har varit en lång resa fram till nu (så är det nog för alla i den här sitsen). Visade sig att jag har en underproduktion i sköldkörteln och de värderna måste vara normala innan fertilitetsbehandling påbörjas.

    Jag är väldigt spänd och förväntansfull inför det här. Har känt på mig sen tonåren att det inte skulle bli barn för min del utan hjälp från sjukvården och det är skönt att jag äntligen fått medhåll från läkaren. Den första jag träffade vägrade ens ta blodprov, hon menade att bara jag gick ner lite i vikt så kommer det nog lösa sig. Gick ner 12 kg, men ingen mens och ingen ägglossning.

    Är nervös och förväntansfull. I början av december ska jag på ultraljud för att se hur äggblåsorna ser ut, fram till dess har jag graviditetsförbud från och med i morgon.

  • Pepparmintkatt
    sussan skrev 2019-11-25 07:47:13 följande:

    Hur går det för dig? Sluppit undan biverkningar? Bra gjort att gå ner så mycket i vikt! Spännande, återkom efter ultraljudet så vi får veta hur det gått.


    Hittills mår jag bra. Brukar annars reagera känslomässigt på hormoner så får se hur rolig jag känner mig mot slutet av veckan. Tack!

    Jag ska göra det.
  • Pepparmintkatt

    VUL igår efter första omgången letrozol. Tyvärr hade inget ägg mognat. Ska på koll igen nästa vecka för att se om de vuxit något, annars blir det nog ökad dos. Såklart tråkigt även om det var väntat. Hade inga symtom på att äl var på g och eftersom jag inte tycks ha någon äl alls själv känns det rimligt att min kropp behöver mer för att komma igång. Trist bara att inget hände alls, får mig att tänka på om jag ens är kapabel till mogna ägg/ägglossning. Snart är det på dagen två år sedan jag slutade med p-piller och ännu har vi inte kunna gjort ett riktigt försök.

Svar på tråden Pepptråd, Letrozol, hoppas det hjälper