• Zarch

    Höstlov- bonusar vill vara här

    Fast oavsett om du jobbar eller inte så är det ju mammans vecka, då borde väl hon ha sett till att ordna med semester under höstlovet om hon nu så gärna ville ha barnen hemma och kan hon inte det så får hon snällt skicka dom till fritids som många andra får göra med sina kids.

    Och vad är det med dessa mesiga karlar som bajsnödigt inte kan säga ifrån när exen försöker kontrollera hans nya kvinnas liv?

  • Zarch
    Aiyana skrev 2019-10-23 14:25:24 följande:

    Det har jag gjort i många år. Och jag är övertygad om att vilken attityd man har då ma går in i förhållandet vad gäller mannens tidigare barn betyder väldigt mycket för hur det ska fungera.

    Givetvis ska man inte vara dörrmatta eller en mes men man ska också veta vad det är man ger sig in på. Att hata bonusbarnen så mycket som vissa gör måste göra livet svårt för samtliga inblandade. Då tycker jag att man ska välja en man utan barn sedan tidigare. 

    Jag hade aldrig velat leva tillsammans med en man som hatar mina barn. Hade du? 


    Personligen så tror jag tillskillnad från dig att dom flesta (inte alla givetvis men generellt) går in i relationer med personer som har barn sedan tidigare med goda intentioner faktiskt.

    Där jag tycker mig se olyckliga bonusföräldrar är faktiskt där partnern/föräldern eller vad man nu ska kalla det driver hela sitt föräldraskap med sitt dåliga samvete, eller föräldrar som inte har sitt ?shit together? när det kommer till ex, barn och på att introducera sin partner på ett schysst sätt. Där tror jag den riktiga boven sitter och inte dessa bittra bonusfarsor och morsor som man gärna lägger skuld på.
  • Zarch
    Anonym (styvm) skrev 2019-10-23 14:53:07 följande:

    Goda intentioner tror jag inte, men neutrala intentioner där dom knappt tänkt på barnen som faktor utan bara tänker på hur käära dom är. Det verkar vara standard hos dessa kvinnor.

    Och du har absolut en poäng i att männen dessa kvinnor väljer oftast också är förjävligt dåliga pappor(annars skulle dom inte tillåta dessa kvinnor att skada deras barn från början heller) men det förändrar inte kvinnans beteende. Det visar bara hur sorgligt det är för dessa barn som inte bara måste ha en dålig farsa i bilden utan också måste växa upp med en ond styvmamma som föraktar hen. 

    Pappan har självklart största ansvaret i situationen. Det är han som är en förälder och har ansvaret att skydda sitt barn och sätta denne först. Tyvärr tänker många män med kuken. 


    Nu har du sagt den kommentaren några gånger och jag är väldigt nyfiken på vilka kriterier man behöver uppfylla för att sålla sig in i benämningen ?ond styvmorsa? enligt dig?

    Är det ifall hon ber bonusbarnen att plocka in i diskmaskinen?

    Är det ifall hon tar plats överhuvudtaget i sitt eget hem?

    Är det ifall hon kanske någon enstaka gång vill gå ut på en middag på tumanhand med sin karl utan barn?
Svar på tråden Höstlov- bonusar vill vara här