• Malllin

    Vi som försöker bli gravida...

    Jag hoppar gärna in här!

    Vi ska ge oss på första försöket nästa v vid äl!

    Det är redan så att jag knappt kan tänka på annat!

    Lycka till alla som försöker. Hoppas på plus så snart som möjligt!

  • Malllin
    anaconda skrev 2020-01-02 23:38:53 följande:

    Välkommen till gänget! Jag går och inväntar bim som är om 8-9 dagar :)


    Tack snälla! Har äl nästa v så vi är peppade ????
  • Malllin

    Det är så konstigt. Man har haft mens i alla dessa år. För mig har den kommit regelbundet och varit okomplicerad. Nu när man vill bli gravid så analyserar man mensen så noga. Är den över nu eller när är den över på riktigt? Tänk om jag fyller i fel datum i appen så äl blir fel?

    Herregud det är så knäppt.

    Jag blev gravid för flera år sedan och gjorde en abort pga att jag inte var redo och inte hade allt ordnat i livet. jag blev gravid sen igen flera år senare men fick missfall.

    Nu har vi allt så ordnat för oss. Stabilt förhållande, otroligt sällan bråk/tjafs. Stabila och bra jobb, bostadsrätter och låga utgifter, men har ändå en oroskänsla och tror att jag inte kommer kunna bli gravid. Det tär!

    Någon mer?

  • Malllin
    Louiseo skrev 2020-01-04 23:03:57 följande:

    Här! Känner igen allt du skriver :) vi bestämde att börja en viss månad för att min sambo skulle hinna plugga klart osv. Nu 8 månader senare har fortfarande ingen graviditet blivit till och hans plugg är klart, hus är köpt osv :/ och man analyserar allt. Innan vi började försöka var allt som du säger okomplicerat. Mensen kom alltid i tid. Nu kan den plötsligt komma lite hur som. Verkligen konstigt det där!

    Men vår tid kommer! Är helt säker på det. Jag intalar iaf mig själv det oftast. Även om det ibland kommer mörka röster i huvudet som viskar att något är fel. Att något i min kropp gör att det inte går .. men vi kämpar på.

    Lycka till alla! Här inne kan vi iaf prat av oss lite :)


    Verkligen så skönt att skriva med andra som tänker och känner samma sak. Lycka till!!!

    @ETA92 tack!
  • Malllin
    ETA92 skrev 2020-01-07 10:37:43 följande:

    Jag ser tyvärr inte vad det är eller om du lagt in något i inlägget? :( Ser bara att du skrivit ? Hej! Någon som testat detta och kan rekommendera??

    Vad är det du undrar om vi testat? :D


    Åh vad konstigt. Ser ni nu?

  • Malllin
    Önskarbebis2020 skrev 2020-01-09 17:04:46 följande:

    Jag tror att jag plussade imorse men vågar inte tro på det.

    Är på ÄL+11 och tog ett predictor early. Tog endast testet för att jag har haft ilningar + molvärk samt att tempen sköt i höjden. Från 36.6 till 37.03. Vad tror ni? Teststrecket är ljus rosa i verkligheten


    Jag tror på plus!!
  • Malllin

    Hej tjejer (igen)

    Någon som kan spekulera i varför mina tester fortsätter att se ut så här typ varannan dag? Ska enl app ha äl i helgen. Ändå får jag svaga positiva gravtest och ibland negativa. Imorse blankt sen positivt fast svagt. Blir tokig.

  • Malllin
    Malllin skrev 2020-01-09 21:18:41 följande:

    Hej tjejer (igen)

    Någon som kan spekulera i varför mina tester fortsätter att se ut så här typ varannan dag? Ska enl app ha äl i helgen. Ändå får jag svaga positiva gravtest och ibland negativa. Imorse blankt sen positivt fast svagt. Blir tokig.


    Bilderna kom inte med :)
  • Malllin
    Malllin skrev 2020-01-09 21:19:25 följande:

    Bilderna kom inte med :)


    Förlåt för spam. Helt hopplöst med bilderna ibland.

  • Malllin
    Emalie skrev 2020-01-11 01:12:02 följande:

    Är det testlagrets smala stickor? Jag får nämligen likadant, fick t.o.m. ett rosa streck imorse men helt blankt ikväll och blankt på RFSU testa tidigt :/ blir knäpp på att få upp hopp och sen bli lika förvirrad igen.


    Ja, testlagret. Men neg på cb tidig. Får så konstiga streck.
  • Malllin
    Emalie skrev 2020-01-11 01:12:02 följande:

    Är det testlagrets smala stickor? Jag får nämligen likadant, fick t.o.m. ett rosa streck imorse men helt blankt ikväll och blankt på RFSU testa tidigt :/ blir knäpp på att få upp hopp och sen bli lika förvirrad igen.


    Detta var mitt första från TL som inte stämde med cb.

  • Malllin
    Missjessbeck skrev 2020-01-11 16:12:57 följande:

    Men är ju ett sträck?


    Inget annat test visar det. Och strecket kom först efter typ 10 minuter. Sen har det blivit streck kors och tvärs så många gånger. Aldrig haft oskyddat sex vid äl heller :I
  • Malllin
    Önskarbebis2020 skrev 2020-01-11 20:21:39 följande:

    Ja tack haha om allt går som det ska är otroligt tacksam att det gick så snabbt <3 men är väl medveten om att det är kritiska veckor nu.


    Åh grattis! När var första försöket?
  • Malllin
    Önskarbebis2020 skrev 2020-01-11 22:28:48 följande:

    Slutade med mini piller 30e oktober. Så första försöket var i slutet på november och andra försöket i slutet på december och den ägglossningen jag plussade på


    Så kul! Man blir mer positivt inställd när man hör att det kan gå så lätt !
  • Malllin

    Hej!

    Jag är inne på första försöket och har nog äl nu. Till min fråga- vad är säkrast av testlagrets äl- test eller cb digital? Lägger in testlagrets resultat i premom...

  • Malllin

    Hej!

    Jag är på äl +4 nu och har sån ångest inför nästa v när jag kan ta första testet och se om det tagit sig eller inte. Någon mer som mer eller mindre får lite ångest av att göra gravtest? Detta är vårt första försök och trodde aldrig att jag skulle känna den här känslan av nervositet för testet!

  • Malllin
    KajsaMia skrev 2020-01-19 12:25:13 följande:

    Det är inget ovanligt att bli ångslig inför gravtestet tycker jag :) Jag blir t.ex. rädd både för att plussa och för att inte plussa, så stress tar helt enkelt över ibland och man blir osäker på allt. Eller det var så med mig ibland. 


    Ja det kan jag hålla med om.

    Jag har cb testa tidigt här hemma och kan testa tidigast om tre dagar. Försökt känna efter om kroppen känns annorlunda eller inte, men ska jag vara ärlig mot mig själv så känns det som vanligt. Dock är det ju bara en v sedan äl. Inbillar mig att det drar lite nere till vänster men det är nog bara jag som känner efter. Otroligt nervös. Min vän blev inte gravid förrän de slutade försöka aktivt. Är rädd att jag vill för mycket :)
  • Malllin
    Katela skrev 2020-01-17 14:16:15 följande:

    förstår exakt vad du menar... Man vill bara hoppa på nästa försök direkt..

    Ja, jag har två barn sen tidigare på 12 och 9 år! Fick barn redan i gymnasiet. Är 30 idag och hoppas på en liten sladdis :) Men det verkar ta sin lilla tid... Ska till gyn på tisdag som är specialiserad på fertilitet och göra en grundlig koll så jag ser att allt är bra där nere, haha. 


    Vad spännande! När jag kontaktade gyn då jag ville kolla så allt såg ok ut och inget är fel, så sa de att de inte rekommenderade det då de ändå inte kan avgöra något speciellt bara genom en gynundersökning, så jag blev utan :( vore fantastiskt om man bara kunde få en tumme upp.
  • Malllin
    Katela skrev 2020-01-20 08:30:07 följande:

    När jag ville sätta igång babisfabriken så kontaktade jag barnmorskan. Och vi har haft kontakt genom månaderna och innan jul så sa hon till mig "boka en tid gos gyn så vi vet att allt är goood tooo gooo" så då gjorde jag de o sa det att min barnmorska tyckte jag skulle boka tid. Så det kanske väger tyngre då? 


    Ja absolut, tror också att det går men på Mama Mia ville de inte hjälpa mig. Lycka till!
Svar på tråden Vi som försöker bli gravida...