• Anonym (Funderare)

    Ivf 2020 - ofrivillig barnlöshet

    lillalillas skrev 2020-06-08 07:09:17 följande:

    Jag tror knappt att det är sant men testet var positivt! Vi är gravida!!! <3 Tänk om det är vår tur nu <3


    Hurra!! Stort grattis!!! :D
  • Anonym (Funderare)
    Blomman2020 skrev 2020-06-08 11:51:16 följande:

    Wow, stort grattis till er :)


    Tack snälla!! :D håller tummarna för dig!
  • Anonym (Funderare)

    Hade lite ljusrosa/gulaktigt imorse..som början på mens...och nu känner jag lite stick i magen. Börjar bli orolig :(

  • Anonym (Funderare)
    lillalillas skrev 2020-06-11 15:33:58 följande:

    :( Har du fortfarande annorlunda flytningar? Hur mår du nu Funderare?


    Nej det var bara imorse, ljusrosa å sen gula. Ja sticken har försvunnit. Jag hoppas det bara var imorse. Kanske de kan bero på lutinus som jag tar fortfarande?! Hoppas nåt sånt iallafall. Hur mår du/ni??
  • Anonym (Funderare)
    lillalillas skrev 2020-06-12 07:32:11 följande:

    Å vilken tur! :) Det var säkert bara lutinus som skrämde dig förhoppningsvis. Jag mår bra, öm i brösten och lite molvärk ibland men annars inget.... Så nu är jag orolig att jag har för lite symptom.. Haha. V 4+6 idag så är säkert inte så ovanligt med lite symptom så tidigt men funderar mycket på det.


    Ja jag hoppas det! Haha samma för mig, nästan inget symptom. Igår så ilade det i svanskotan jätte mycket så jag undrar vad det var..usch. 3 dagar till vul! Såå nervös!!
  • Anonym (Funderare)
    lillalillas skrev 2020-06-14 15:58:47 följande:

    Det är så knäppt egentligen att vi vill må dåligt... Det kan vara foglossning-liknade har jag läst även om det är tidigt i graviditeten. :)

    Åh vad spännande! Förstår att du är nervös men det kommer gå superbra! Tänk vad häftigt att du kommer att få se lilla pyret på onsdag! Du måste uppdatera efter :D Jag kommer göra VUL i v 7+4 så det är länge kvar... 16 dagar. när gör du?


    Hehe ja, när man Inte har symptom så vill man å tvärtom ;) äsch det är som det är och det blir som det blir nu! :) gör på onsdag och det bli 7+1. Får bara hoppas på det bästa!
  • Anonym (Funderare)

    Vi såg hjärtat!!! Så lycklig å lättad!!

  • Anonym (Funderare)
    lillalillas skrev 2020-06-17 13:48:08 följande:

    Vad roligt!!! Vilken fantastisk känsla det måste vara! Stort grattis till er! :)


    Tack snälla!! Ja det var det verkligen! Sån lycka å lättnad! Lycka till om 13 dar! <3
  • Anonym (Funderare)
    Astrid40 skrev 2020-06-25 12:46:30 följande:

    Jag vet inte, skicka efter antar jag. Men då bet man ju inte riktigt vad man får. Jag körde bara q10 men hann inte många veckor innan jag gjorde min Ivf-behandling, så det hann nog inte påverka mina ägg s mycket.

    Låter ju positivt med dubbel dos ovitrelle som en annan tjej provat :)


    Hej! Det här handlar inte om detta utan tänker på ditt kub å nipt test. Du gjorde först kub va? Visade 1 av 200? Och sen nipt? Vad visade nipt? Hur visar de svaret ang nipt? På ett annat sätt va? Så skönt att de gick bra på allt! Kram
  • Anonym (Funderare)
    Astrid40 skrev 2020-07-01 06:32:45 följande:

    Jag gjorde först KUB. Det visade 1:21 för DS. Eftersom jag gjorde KUB v 13 gick vi direkt på fostervattenprov eftersom man ska göra det vecka 15. Svaret på NIPT kan ta tvä veckor och då hade det varit risk att fostervattenprovet blivit för sent så vi hoppade över det. Nu inväntar jag svar på del 2 av fostervattenprovet, mikroarrayanalysen som är fördjupad. Läjarn sa att det är mycket sällan den visar något om det första snabbtestet är ok, men vi får se. Är just nu mer nervös inför ul nästa vecka att vår lilla flicka lever och mår bra :)


    Okej! Då förstår jag. Vi har bestämt att gå direkt på nipt så därför undrade jag lite om hur resultaten ser ut på det. Va bra jag håller tummarna för er! :) ser säkert väldigt fint ut! :)
Svar på tråden Ivf 2020 - ofrivillig barnlöshet