• Alex1992

    Ivf 2020 - ofrivillig barnlöshet

    GlitterLina skrev 2020-09-14 13:42:44 följande:

    Fick blinkade gubbe på ältestet i morse & ultraljudet i morse bekräftade den blinkande gubben. Hon trodde ägglossning kommer nog ske denna veckan då hon såg stor äggblåsa på höger sida. Så troligtvis insättning nästa vecka sa hon. Väntar bara att ältestet ska bli en fast gubbe så de kan beräkna när exakt jag ska få tillbaka 5dagars embryo/blastocyst :)


    Vad bra!! Nu håller vi tummarna :D snart är ni där !
  • Alex1992
    Dhalia skrev 2020-09-16 07:38:17 följande:

    Ultraljud idag och är såå rädd att det ska gå dåligt. Får gå själv också så känns jobbigt men sambon väntar i bilen... fy den här oron


    Oj så spännande!! Hoppas allt gick bra:)
  • Alex1992

    Hej allihopa! Idag fick se vår lilla böna och höra hjärtat slå! Vi är i chock och oerhört lyckliga och hoppas allt fortsätter gå bra hela vägen! Ha en fin dag <3

  • Alex1992
    Trädet91 skrev 2020-09-24 21:15:54 följande:

    Vilken glädje! Grattis till er!! :)

    Jag var också på ultraljud idag och fick se ett litet tickande hjärta <3. Känner en sådan lättnad för stunden och en stor tacksamhet för att det hittills har gått bra. Nu hoppas jag på att det fortsätter åt rätt håll hela vägen in i mål.


    Grattis till er med :)

    Precis så känner jag med! Ska försöka njuta mer och inte tänka så mycket...finns ju inga garantier i livet med något. Har bokat privat ul 10+4 för att förhoppningsvis se lillen igen :)
  • Alex1992
    Trädet91 skrev 2020-09-25 18:24:24 följande:

    Vi har också inbokat provat ul fast i 11+0. Tänker också att jag skall försöka njuta mer men det är svårt. Mitt illamående som började v 7 har i princip släppt helt redan så jag är så nojig. Förhoppningsvis känns det bättre efter det andra ul :)


    Mitt illamående har oxå i princip släppt helt! Mitt började i vecka 6. Men har fortfarande andra symptom som får mig att slappna av lite, illamåendet började redan avta i början av veckan för mig och allt har ju gått bra så länge! Så vi får försöka njuta nu och hoppas på det bästa! Nu längtar man till nästa besök, hoppas tiden går extra fort nu.
  • Alex1992
    GlitterLina skrev 2020-10-01 13:27:12 följande:

    Starkare i morse men fy så nervös kan är att det ska skita sig som det gjorde med första insättningen i mars.

    Är i vecka 5 idag 4+0


    Stort grattis! Ja förstår de :( men nu hoppas vi på det bästa! Kram
  • Alex1992
    GlitterLina skrev 2020-10-04 11:43:56 följande:

    Idag är min riktiga testdag :( & det verkar skita sig denna gången oxå :( :( från i torsdags såg resten bättre ut men nu går det bara utför :( vissa negativa & nån knappt positiv


    Så tråkigt :( ta hand om dig, Kram
  • Alex1992
    Trädet91 skrev 2020-10-04 17:55:10 följande:

    Jag blev ju nojig där inför ultraljudet förra veckan när illamåendet försvann men det kom tillbaka efter en vecka fast i värre format. Som värst är det på kvällarna. Har så konstiga matvanor där jag äter samma maträtt en vecka innan jag tröttnar och byter till en annan. Annars är det ömma bröst och svullen mage som jag känner av också. Tröttheten är inte lika illa som för ett par veckor sedan.

    Samtidigt som jag känner mig lugnare när jag känner av alla symptom är det ganska besvärligt också. Jag är i v 9+5 nu och skall på privat ultraljud på tisdag. Känns som en evighet tills vecka 12 passerat men håller med om att tiden går lite fortare nu än vad den gjorde i början. Hur går allt för dig?


    Åhh vad kul med ultraljud redan på tisdag :) håll oss uppdaterade. Ja samma här, först lite orolig att illamående försvann men redan efter några dagar kom den tillbaka värre. Vi har samma symptom men min trötthet har tyvärr inte försvunnit..får verkligen kämpa på jobbet, längtar tills de försvinner för man känner knappt inte igen sig själv längre hehe. Jag har nästa ultraljud när jag är i 10+4, så nu längtar jag dit :)
  • Alex1992
    GlitterLina skrev 2020-11-06 12:25:49 följande:

    Ska göra mitt andra frysåterförande så har tagit Provera för att få igång mens. Det funkade ej denna gången. Va på ultraljud idag & slemhinna va supertunn & ingen mens alls på g. Så läkarn tyckte jag skulle börja med Progynon i morgon.

    Vill höra era erfarenheter av dem. Några biverkningar ni fick? Blev det nån graviditet med dem?


    Åh vad kul att få börja imorgon :). Jag fick progynon vid mina frysåterföring, för mig funka det kanon! Blev ju gravid första Återföringen men fick tidigt missfall och andra försök blev jag gravid igen och är fortfarande gravid! Precis gått in i vecka 15 :D super viktigt att ta dom varje dag fram tills du får ett slut datum, tror jag skulle sluta i vecka 9 men jag fortsatte faktiskt på egen hand 2 veckor till men minskade med en tablett :) Lycka till!
  • Alex1992

    Fick rekommendation att ta influensa vaccin vid graviditet, hur har ni andra gjort? Jag tror jag vill ta den för att skydda mig och bebisen men samtidigt blir man orolig för att ta något?

  • Alex1992
    GlitterLina skrev 2020-11-07 23:41:34 följande:

    Härligt att höra att du är i v 15 nu :) :)

    Hur mådde du med tabletterna? Jag började i morse & har redan känt av huvudvärk


    Om jag minns rätt så hade jag också lite huvudvärk första gången jag tog dom, men de släppte fort och andra gången kände jag nog inga biverkningar :)
  • Alex1992
    pixie78 skrev 2020-11-14 18:21:02 följande:

    Grattis till graviditeten! Precis börjat med progynon inför insättning. Första UL på fredag (dag 11). Då ska jag också börja med Lutinus.

    På vilken dag efter tablettstart blev det insättning för dig?

    Fick du Lutinus också?  Fortsatte du med den också efter v 9? Frågade du om det var ok att fortsätta med tabletterna eller har du bara kört? 


    Tack :). Dag 19 blev det återföring fick tillbaka en fem dagars. Jag skulle sluta med progynon v.9 och lutinus v.10 och jag hade över hemma från förra gången och kände mig inte ?redo? att sluta och hade läst på att det inte skadar att ta längre så jag kände mig mer bekväm med att fortsätta, frågade aldrig kliniken. Slutade med progynon v.11 och Lutinus v.12. Lycka till!
  • Alex1992
    Astrid40 skrev 2020-11-16 19:58:59 följande:

    Jag tog faktiskt influensasprutan förra veckan. Brukar ändå ta den varje år iom jobbar inom vården och får via arbetsgivaren. I år kändes den ännu mer viktig att ta eftersom nu när man är gravid så ingår i riskgrupp . Hade det varit spruta mot covid-19 hade jag dock lugnat mig eftersom det vaccinet är så nytt.... men det är bara så jag resonerar


    Tack för info, ja precis..bäst man skyddar sig!! Ska ta den nästa vecka :)
Svar på tråden Ivf 2020 - ofrivillig barnlöshet