Forum Allmän debatt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Skulle du kunna tänka dig att dela en man med en annan kvinna?

  Sön 10 nov 2019 09:37 Läst 0 gånger Totalt 151 svar
  Visar endast inlägg av Zarch - Visa alla inlägg
 • Sön 10 nov 2019 09:37 #1 +5

  Verkligen inte! Om det är något ställe där man verkligen vill stå i centrum på så är det i sin egna kärleksrelation så varför nöja sig med en biroll?

  Sedan så spontant - Skulle inte tända på en man som har en sådan skruvad relation till sin fru heller.

 • Sön 10 nov 2019 10:38 #16 +2
  Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-10 09:58:10 följande:

  Det där med andrahandsval kan jag förstå men det är så att mannens fru är extremt vacker och väldigt fin. Hon är liksom helt perfekt. Så du är inte ett andrahandsval efter vem som helst, utan du är andrahandsval efter någon du på sätt och vis verkligen ser upp till. Att samma man som redan har en sådan vacker perfekt fru vill ha dig är inget som skadar ditt ego tvärtom. För det betyder att du är nästan lika bra som någon som är perfekt.

  Det är som att vinna silver på OS i någon sport du gillar. Du hade hellre velat ha guld förstås men näst bäst är inte dåligt det heller. 


  Det handlar inte ett dugg om att älskarinnan kan likställas med frun på något vis. Ofta väljer dessa män en älskarinna som är extremt olik frun och gärna någon som är ?smutsigare? eller vad man ska säga. Frun är madonnan och älskarinnan är horan.
 • Sön 10 nov 2019 11:29 #28 +1
  Anonym (Dagens fråga) skrev 2019-11-10 11:00:54 följande:

  Jag är inte en hora. Tvärtom. Jag har vart med tre olika män totalt i livet. men jag är olik frun och kanske "smutsig" på ett annat sätt? De har pengar, villa, dyra resor, märkeskläder osv. Jag bryr mig inte om sådana saker något speciellt. Han säger ofta att jag kan handla precis vad jag vill om vi är ute men jag vill inte ha något. Handlade en sport bh och 2 par tights när vi var i London eftersom han propsade. Jag visste inte det då inte han heller men frun följde vilka transaktioner vi gjorde och tyckte det var roligt. Hon visste på något sätt att han skulle säga att jag kunde handla vad jag ville och var orolig för att jag skulle göra av med jättemycket men det var 500 kronor i svenska.


  Jag menar inte att du bokstavligen är en hora men jag är inne på att älskarinnor som tror att dom på något vis är inne och tävlar på fruns domäner är helt ute och cyklar. Det kan absolut vara en fetisch för honom att frun tex är vacker och välartikulerad medans han finner det porrigt att älskarinnan är en naiv förortsbrud. En motpol vill säga.

  Jag kan däremot tycka att det här låter helskruvat, låter som att det här är något sjukt förspel mannen och frun emellan. Ungefär som två kåta katter som leker med den dumma lilla stackars musen som inte fattar att den snart är mat och kaputt.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll