Inlägg från: Kritan19 |Visa alla inlägg
  • Kritan19

    Varannan vecka bra o varannan vecka inget alls..

    Hej! Jag har träffat en 3 barns pappa ( vi har träffats i drygt 1 år) med mer än fullt upp varannan vecka. Och hans barnfria vecka så ses vi mellan 2-4 ggr. Och även den veckan är han involverad i barnens hobbyn mm. Han är en helt fantastisk pappa tycker jag. Det tråkiga är bara att vi knappt hörs av på hans barnvecka. Jag begär inte så mkt utan skulle bara önska att han kunde höra av sej nångång eller kunna svara på mina meddelanden. Han glömmer säger han ibland...O det är ju inte helt omöjligt! Hans barn vet ännu inte om att jag finns. Och inte ens hans vänner. Jag tycker att det bör ju snart gå lite mer framåt.. Begär jag för mkt? När vi ses känns allt superbra, han är väldigt kärleksfull o så. Men jag mår dåligt emellanåt , för att vi knappt hörs. Jag känner att han verkligen gillar mej. Men kan jag få tips hur jag ska klara av den där tystnaden från honom när vi inte ses. Jag har själv vuxna barn , han o jag är lika gamla. Men han skaffa sej barn sent i livet. Hur gör ni som är i samma sits som jag?

    Tacksam för tips!

  • Svar på tråden Varannan vecka bra o varannan vecka inget alls..
  • Kritan19

    Delvis prioriterar han annat, då han har 2 barn m diagnoser oxå. O sen är han oxå ledare för 2 av barnens idrotter. Så minst 5 ggr i veckan är det i idrottshallen han hänger. Men hade det inte känts så bra när vi ses så hade jag tröttnat för längesen...

  • Kritan19

    Jag är tacksam för er feedback. Jag vill absolut att det ska gå framåt. Men funderade oxå på hur andra har det som är i samma sits som jag ! Hur klarar man av den ensamma veckan osv?!

Svar på tråden Varannan vecka bra o varannan vecka inget alls..