• KlantSmurfen

    Orosanmälan: Min ex sambos barn ljuger om att jag slagit honom

    Köpslår, är inte det något man lär sig när föräldrar inte orkar vara konsekventa och köpslår för att lura sig själva att de satt en gräns (som barnet flyttar på)?

    En spiral av lögner för att sen bli arg/nedstämd när man inte blir trodd påminner om ASD (källa: min upplevelse), ungen tror att den kommer undan med det och gör samma sak gång på gång medan andra barn vet att de inte kommer undan med det.


    1706blomgren skrev 2019-11-18 08:07:49 följande:

    [...]
    Han har aldrig egentligen följt någon regel hemma. Utan han gör det han vill, oavsett vad vi bestämt eller sagt. Han förstår inte när han är för dryg eller "småplågar" sina syskon. Reagerar inte på "aj, nej sluta" någonsin. Utöver detta en otroligt snäll grabb. Det finns inget ont i honom, men han gör som han vill, alltid. Det spelar ingen roll hur liten eller stor saken är. Skam har aldrig visats, verkligen inte en enda gång.

    [...]

    Vi har som sagt haft ett ordentligt infekterat förhållande till hennes son och jag har åtskilliga gånger ansett att vi behöver ta hjälp utifrån. Hon har varit helt med mig i frågan förr men det har helt enkelt inte blivit gjort. Vi har varit rädda för hur det ska fungera i framtiden för honom. Hon har själv uttryckt sin oro för pojkens kommande flickvänner, jobb, kompisar med tanke på hur han helt struntar i andra, regler och grundläggande normer.

    [...]


    passar det understrukna in med det övriga?
Svar på tråden Orosanmälan: Min ex sambos barn ljuger om att jag slagit honom