Inlägg från: hundenhubbe |Visa alla inlägg
  • hundenhubbe

    BF augusti 2020



    Nu vågar jag mig in i en bf grupp! Just nu beräknad 28/8 så kanske blir flyttad till september men hänger här med er :)
  • hundenhubbe

    Vårt stjätte försök med 1 missfall så hoppas denna vill stanna nu :) symtom: mensvärk långt ner, bubblig/gasig mage, illamående, hunger, täppt i näsan, ömma/knöliga bröst, lotionflytningar och huvudvärk till och från!

  • hundenhubbe

    Såg att ni diskuterat hur ni ska berätta. Mina föräldrar vett att vi försöker i och med missfallet och vi hann berätta innan. Men sambons vet inte alls då vi inte hann berätta. Vi har beställt en almenacka sedan innan i julklapp till dom. Har satt en lapp på augustimånaden där det står: tredje barnbarnet är beräknad 28 augusti. Så när dom tittar igenom bilderna kommer dom bli chockade då dom hamnar på augusti! :)

  • hundenhubbe
    Patzy90 skrev 2019-12-23 13:17:34 följande:

    Hej ny i denna tråd. Är i v 5 4+1. Väldigt tidigt så håller tummarna för att det håller sig kvar

    Jag har också dålig aptit. Idag åt jag inte förrän kl 13. Känts hela dagen som att jag nyss ätit. Har svullna bröst men inte ont.


    Jag har samma. Fast jag känner mig jättehungrig som att jag inte ätit på flera år, sen äter jag och typ 2 tuggor in blir jag halvt illamående och supermätt. Sen typ 1 h efter: vrålhungrig ! Och sådär håller det på... :p
  • hundenhubbe
    Jooosen skrev 2019-12-23 16:16:04 följande:

    Alltså nån annan som mår så galet illa? Kan inte tänka på mat alls. Ska ställa mig o göra Jansson snart till jul. Vet inte om jag klarar av det haha... 6+3 idag. Äter åksjuketabletter typ varje dag men är rädd att det ska vara skadligt. Men står ingenstans.


    Jag mår illa men inte då pass än! Men kan absolut inte steka saker och mat känns bara blä. Tappat aptiten helt
  • hundenhubbe
    Jooosen skrev 2019-12-23 21:22:22 följande:

    Ja man är inte sugen på något! Blir intressant på julafton :p


    Verkligen inte! Hoppas man är sugen ikväll. Älskar ju julbord!
  • hundenhubbe
    bostroem skrev 2019-12-24 18:43:23 följande:

    Natten till julafton fick jag en liten blödning, lite blod i toan och på papperet. Efter det har det varit svagt svagt ljusbrunt på papperet men inget mer blod. Har inte ont i magen och har kvar alla gravidsymptom än så länge. Är så rädd att det ska komma en stor blödning snart :( Är i vecka 6 eller 7 (oregelbunden mens). Hade en kemisk graviditet i somras och har försökt i snart ett år.


    Håller tummarna att det inte blir något! Väldigt vanligt att blåsa lite i början <3 förra graviditeten fick jag bruna flytningar v.15 men allt var bra och har en frisk 3 åring nu <3
  • hundenhubbe
    MsSuzyLee skrev 2019-12-25 09:52:40 följande:

    Det var ju en sån himla bra idé! Hur blev reaktionen? :D Önskar att jag hade tänkt på nåt sånt, haha :)


    Hahaha ja jag hade ju inte alls tänkt på det fören jag tittade igenom almenackan häromdagen xD vi ska inte se dom fören den 27! Dom bor långt bort så firar jul sen hos dom. Så får se hur dom reagerar :D tidigare gånger har det kommit mkt tårar!
Svar på tråden BF augusti 2020