Inlägg från: Anonym (Gillar städning) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Gillar städning)

    Totalt oförstående sambo vid långt gången graviditet

    Det är ju en prioriteringsfråga. Min man och jag har fyra barn mellan 7-0 år. Tre av dessa går inte i förskola. Jag prioriterar definitivt städning för att jag, som din man, tycker att det är jobbigt att ha det ostädat. Jag skulle aldrig kunna ha disk stående i 2-3 dagar. Det går helt klart att hålla hemmet hyfsat städat samtidigt som man har barn hemma. Men det är ju inte alla som bryr sig, och du och din sambo verkar ha väldigt olika krav på städningen.

    Jag tänker att det vore smart att ni skaffade diskmaskin för det första, bänkdiskmaskin funkar även i små lägenheter om inte annat. Sen kanske din man får acceptera att du är som du är, och ta mer ansvar själv för städningen hos er. Så har det blivit här hemma. Eftersom jag har högre krav på städningen är det också jag som drar det största lasset. Min man skulle dock aldrig lämna disk i flera dagar, av hänsyn till mig. Lite ge och ta.

    Sen är det såklart orimligt att kräva att du ska städa en massa om du verkligen har ont och mår dåligt. Men att plocka undan lite disk tycker jag personligen att du borde kunna fixa när bebisen är ute, för husfridens skull ;) Jag fixar att ratta både disk och fyra barn här varje dag.

Svar på tråden Totalt oförstående sambo vid långt gången graviditet