• Anonym (Fia)

    20 barn döda i mässlingutbrott

    På Samoa pågår nu ett mässlingutbroot. Hittills 20 döda barn under 4 år som dött av sjukdomen. Om dom 20 varit vaccinerade, hur många av dom 20 tror ni hade varit döda nu, där orsaken är mässlingen?

    Ni som inte vaccinerar hur tänker ni?

  • Svar på tråden 20 barn döda i mässlingutbrott
  • Anonym (Fia)
    Anonym (E) skrev 2019-11-22 09:32:19 följande:

    Men snälla, har vi intehaft tillräckligt med trådar om detta med vaccinering? Folk som inte vill vaccinera sina barn kommer inte göra det, oavsett vad du och andra säger och vill.


    Visste inte att det finns regler för vilka trådar man får starta. Nästa gång lovar jag att fråga dej innan så du slipper bli upprörd.
  • Anonym (Fia)
    Anonym (Hmmmmm...) skrev 2019-11-22 10:24:28 följande:

    Svaret är noll och eftersom ett flertal föräldrar inte verkar fatta detta borde det bli lag på att vaccinera mot allvarliga sjukdomar. I Tyskland har man nyligen beslutat att inga barn som är ovaccinerade mot mässling får gå i förskola.


    Klokt beslut av Tyskland.
  • Anonym (Fia)
    Phalaenopsis skrev 2019-11-24 00:18:13 följande:

    Personligen använder jag bilbarnstol till min dotter även om det innebär att jag måste köpa den från ett vinstmaximerande företag.


  • Anonym (Fia)
    Anonym (Lea) skrev 2019-11-23 22:42:22 följande:

    De allra flesta som fick mässlingen sist den var aktiv i Sverige var vaccinerade. Hur tänker ni då, ni som vaccinerar okritiskt?

    Och dessutom har en färsk studie av CDC läckt ut där resultaten visar att ovaccinerade barn har färre fall av allergier, infektioner, beteendestörningar m.m.

    Ni som vaccinerar helt okritiskt inser inte hur enkelspårigt ni tänker. Ni köper vinstdrivande bolagens propaganda helt utan kritik. Många vaccinmotståndare vet att vacciner KAN skydda mot vissa sjukdomar. Men det är riskerna med vacciner som inte är värt det. Många f.d. läkemedelsforskare har blåst i visselpipan och avråder från vacciner, liksom läkare. Det är inte svart eller vitt.

    Själv blev jag skadad av influensavaccinet, fick immunbrist samt en trötthet som aldrig går över, men som inte heller är sjuklig.

    Har du en latent infektion i kroppen (som inte alltid ger sig till känna på klassiskt vis) så kan vaccinet utlösa bla. autoimmun sjukdom.


    Att vaccinera är ingen garanti att man inte får sjukdomen. Är man vaccinerad får man den dock alltid i mildare form. Dessutom får du mässling fast du är vaccinerad smittar du inte andra med sjukdomen.

    Det finns som du säger teorier om en liten risk om att en vaccination utlösa en autoimmun sjukdom. Det du glömmer bort att tillägga den sjukdomen skulle utlösas i större kraft om du får sjukdomen du vaccineras mot.

    För att späda på dina argument mot vaccination. Vet du att man brukar räkna med att en person per år dör där vaccinationen i sej är orsaken? Gissa varför man ändå fortsätter att vaccinera?

    Ledtråd: Dom flesta som dör i trafikolyckor använder bilbälte. Betyder det att man har större sannolikt att inte dö i en bilolycka om man struntar i bältet?
  • Anonym (Fia)
    Anonym (Lea) skrev 2019-11-24 13:42:08 följande:

    Vacciner är orsaken till att många autoimmuna tillstånd uppkommer. Det du säger är felaktigt!


    Nej det har tvärt om visats att det inte är det. Motbevisa mej gärna.
  • Anonym (Fia)
    Pentra skrev 2019-11-24 13:56:55 följande:

    Det är ju 'bara' de ovaccinerade som isf blir sjuka, så de vaccinerade behöver inte bry sig eller bli hysteriska eftersom det är helt onödigt och till ingen nytta alls. Ytterligare en bieffekt, förutom att man försvagar varje generation, och utöver alla andra, gällande vaccination; pga att vi vaccinerar så dör även kunskapen ut om sjukdomarna, vilka dess symptom är och hur man behandlar dem för att undvika dödsfall, permanenta skador och efterverkningar, och det är bl.a. just därför som dödsfall gällande mässlingen kommer att öka, för att vi alltså på vägen förlorar kunskapen. ... Är man lika nonchalant mot mässlingen som man är mot en förkylning med feber; och tar alvedon, stressar på och flänger runt som vanligt; så skiter det sig kapitalt, rent ut sagt! ... Med vänlig hälsning, Pentra


    Om man ska gå på ditt resonemang att inte ge förebyggande behandlingar för att undvika försvagningar av människosläktet faller rätt mycket.

    Hej då för förebyggande behandlingar av bensköra.

    Hej då astmamedicin

    Hej då i insulinet.

    Listan kan göras lååång. Det blir rätt många som inte skulle få behandlingar.
  • Anonym (Fia)
    Anonym (Håller med!) skrev 2019-11-24 16:10:38 följande:

    Eh, hur tänkte du nu? Har du en smittsam sjukdom smittas du självfallet oavsett om du är vaccinerad eller ej. Eller du menar kanske att vaccinutlöst mässling inte smittar?


    Vaccinutlöst mässling? Mej veterligen får ingen mässling av vaccinet. Däremot kan man få mässling i en vanligen lindrigare form om man är vaccinerad. Och nej, är du vaccinerad och ändå får mässlingen smittar du inte. Källa: Mats Reimer, barnläkare.
  • Anonym (Fia)
    Anonym (Lea) skrev 2019-11-25 07:03:38 följande:

    Det står i bipacksedlarna till vaccinerna. Tillverkarna skriver ut det själva. Biverkningar kan bestå av diverse autoimmuna sjukdomar.


    Inte i dom bipacksedlar jag kollat. Var exakt står det?
  • Anonym (Fia)
    Anonym (Lea) skrev 2019-11-26 18:16:27 följande:

    Just det. Vaccin är en belastning. Genomgången sjukdom är ingen belastning utan ger ofta bättre immunförsvar. Vacciner passerar och försvagar blod-hjärnbarriären som ska skydda vår hjärna mot patogener.


    Gissar att du inte har någon källa på det heller.

    Om nu sjukdom inte är en belastning hur kom det sej då enligt din teori att lite drygt en halv miljon människor dog till följd av mässlingen i världen år 2000v
Svar på tråden 20 barn döda i mässlingutbrott