Inlägg från: Anonym (Orolig för blodproverna. Hjälp) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Orolig för blodproverna. Hjälp)

    Lämnar blodprov för tidigare alkoholmissbruk. Letar dom efter annat?

    Jag lämnar blodprov för tidigare alkoholmissbruk. Lämnar även urin för tidigare drogmissbruk. Så blodet är för CDT, GT det 2 är obligatoriska men inte PEth,ASAT,ALAT och MCV. Och urin lämnar jag för narkotika och läkemedel. Jag har varit helt totalt ren sen 2 år tillbaka på både alkohol, narkotika och läkemedel. (Läkemedel som är narkotikaklassat) jag hade för 3 år sen problem med benzo. Mitt oroliga problem just nu är att jag tog 1,5 imovane 7,5 mg FÖR att jag lider av svår ångest och det har börjar påverkat min sömn. Jag har haft fruktansvärda sömn problem i ca 1 år nu, har ibland varit vaken i över 2 dygn. Ångesten har börjat smyga sig på när jag lägger mig för att sova och då blir det att jag ligger vaken natt efter natt. Har melanotin och attarax utskrivet men inget hjälper mig det minsta längre. Har talat om för mig läkare om att min sömn förstört min vardag och börjat påverka mitt arbete. (Jobbar som personlig assistent, vilket innebär att jag jobbar över 24h varannan dag varannan vecka och där blir det aldrig någon sömn pga patienten. Så jag har bett om hjälp en längre tid, flera gånger. Men efter att jag igår hade fruktansvärda ångest attacker och fick hallisar för att jag varit vaken för länge fick mig att ta EN och en HALV imovane 7,5 =8 mg. Min fråga är om de tab kommer ge utslag på mitt blodprov jag kommer lämna om ca 3 dagar om dom ENDAST tar blodprov för alkohol. Det står inte i mina pappren att dom vill att man ska leta efter narkotika i blod analys. Utan värden och alkohol konsumtion. Men i urin på analys är givetvis något som skulle synas. Vad tror ni? Kan jag vara lugn? Urinen är jag inte orolig över. Det är blodnprovet..ska tillägga att det är för att få mitt körkortstillstånd som jag lämnar dessa prover. Alla tidigare prover har varit kliniskt rena. Men det är nu det sista provet jag ska lämna som oroar mig ifall imovanen kommer synas på blodprovet (tas för alkoholk) som dom skickar på analys. Ja, jag vet. Det var fruktansvärt dumt av mig att ta imovanen, riktigt idiotiskt. Men jag är bara människa. Det finns en gräns för hur mycket en person klarar av.

  • Svar på tråden Lämnar blodprov för tidigare alkoholmissbruk. Letar dom efter annat?
  • Anonym (Orolig för blodproverna. Hjälp)
    Anonym (Alli) skrev 2019-11-24 20:29:08 följande:

    Först vill jag säga: vad bra jobbat av dig som varit drogfri 2år. Har du pratat med din läkare om att du har en ångestproblematik och att det ställer till det för dig? Går du och lämnar prov på Beroendeenheten? Be om att få medicin som lindrar och inte triggar igång ett återfall. Äter du några andra mediciner?


    Tack så mycket!

    Ja, jag har sagt det. Dom vet mycket väl om att jag har problem med ångest och depression. Jag lämna blod och urin prov på psykiatrin som sen skickas på analys. Jag är lite emot anti depressiva mediciner För att jag hört att man kan må så dåligt i början. Jag äter medicin mot min adhd Ritalin. Annars äter jag inget annat alls.
Svar på tråden Lämnar blodprov för tidigare alkoholmissbruk. Letar dom efter annat?