Inlägg från: Anonym (Alli) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Alli)

    Lämnar blodprov för tidigare alkoholmissbruk. Letar dom efter annat?

    Först vill jag säga: vad bra jobbat av dig som varit drogfri 2år. Har du pratat med din läkare om att du har en ångestproblematik och att det ställer till det för dig? Går du och lämnar prov på Beroendeenheten? Be om att få medicin som lindrar och inte triggar igång ett återfall. Äter du några andra mediciner?

  • Anonym (Alli)
    Anonym (Orolig för blodproverna. Hjälp) skrev 2019-11-24 20:53:58 följande:
    Tack så mycket! Ja, jag har sagt det. Dom vet mycket väl om att jag har problem med ångest och depression. Jag lämna blod och urin prov på psykiatrin som sen skickas på analys. Jag är lite emot anti depressiva mediciner För att jag hört att man kan må så dåligt i början. Jag äter medicin mot min adhd Ritalin. Annars äter jag inget annat alls.

    Jo de första veckorna kan vara jobbiga men även då kan läkaren skriva ut något ångestdämpande. Du ska inte behöva må så här när du tagit dig ur ett missbruk. Bara det är jobbigt och du har gjort ett bra jobb!. Ritalin kan trigga igång ångest men det brukar gå bättre med Elvanse. Ge inte upp utan på läkaren igen så du får hjälp.
  • Anonym (Alli)

    Har du problem att sova så hör om att få Quetiapin/Ketipinor. Det är en antipsykosmedicin men kan även tas vid sömnproblem.

Svar på tråden Lämnar blodprov för tidigare alkoholmissbruk. Letar dom efter annat?