• Anonym (Nid)

    Hjälp mig reda ut i "bli med barn" djungeln

    hannapepe skrev 2019-11-26 15:09:18 följande:

    Tack för svar! jag fattar att appen inte vet min fertilitet men tänker att den kanske är bra på att ge en något sådär indikation på ÄL. Ska inte använda ÄL-tester mer för jag blir bara stressad och förvirrad. Men nu är jag mest bara orolig för den här blödningen. Är så rädd att någonting är knasigt. Någon som fått liknande blödningar? ALDRIG fått någon mellanblödning tidigare. 


    Det kan ju vara en nidblödning men också en mellanblödning. Svårt att säga på rak arm men köp hem ett pålitligt test, typ clearblue som visar tydligt och testa 1-2 dagar efter bim.

    Jag har blivit lätt gravid 3 gånger (1a försök) men efter 3e gången (tidigt missfall) så köpte jag det äl-test som anonym anonym nämner ovan, clearblue advanced. Jag hade aldrig använt det förr men ville se om min ägglossning kom igång ordentligt efter missfallet.

    Man får med 10 teststickor och den visar glad blinkande gubbe 2-4 dagar innan ägglossning (då blir det fast glad gubbe). Jag och min sambo hade sex alla dagar som den blinkade och när den glada gubben kom. Är nu i v.33 :)

    Har en regelbunden mens på 28 dagar och äl brukar vara mellan dag 13-15 och stickorna stämde rätt bra överens. Började blinka dag 11 och hade ägglossning dag 15.

    Om du inte vill köpa tester så börja ha sex strax efter mens och ha sex varannan dag ett tag framöver. Spermierna överlever ju några dagar i livmodern också :)
Svar på tråden Hjälp mig reda ut i "bli med barn" djungeln