Inlägg från: Anonym (A) |Visa alla inlägg
  • Anonym (A)

    Förlät fruktansvärd otrohet - vad händer nu?

    Leta upp en bra familjeterapeut som kan hjälpa er. Utan professionell hjälp är nog chanserna rätt små att komma över ett sånt svek.

  • Anonym (A)
    Anonym (Helena) skrev 2019-11-27 08:46:12 följande:

    Varför ska man "komma över" sånt?

    Borde man inte hellre vara med någon som älskar en o respekterar en? Inte nån som är med andra eller ens försöker vara med andra. Då finns inte kärleken där o det finns inget nån jäkla psykolog som kan säga nåt som hjälper


    Jag håller med om att det var för jävla respektlöst gjort av mannen och hade förstått ts om hon velat lämna honom, men nu har hon trots allt bestämt sig för att ge honom en chans till. Jag tror dock att det kommer att krävas väldigt mycket jobb för att lappa ihop äktenskapet.
  • Anonym (A)
    Anonym (sådär) skrev 2019-11-27 14:28:24 följande:
    Är inte det som att säga "ja det är väl dåligt att ta livet av sig men nu har ju hon trotts allt bestämt sig för att hon vill det"... om man tycker någon gjort ett självdestruktivt val så är det väl bra att man säger det?

    PS! Man lappar aldrig ihop ett äktenskap efter en otrohet, man bygger ett nytt med samma eller en ny partner. 
    Lite konstig jämförelse mellan att ta livet av sig och försöka bygga upp ett förhållande på nytt. Det behöver inte vara självdestruktivt om ts man verkligen visar att han menar allvar med att han ångrar otroheten. Om han inte gör det tycker jag dock inte att hon ska ge honom fler chanser.
Svar på tråden Förlät fruktansvärd otrohet - vad händer nu?