Inlägg från: Anonym (man) |Visa alla inlägg
  • Anonym (man)

    Oskyldig

    Anonym (Oskyldig) skrev 2019-11-30 22:56:19 följande:

    Helt absurt, men igår tog min fru upp "det där med att jag var otrogen för fem år sedan". Saken är den att jag aldrig har varit otrogen. Hon har inte heller anklagat mig för det tidigare, men hon har under flera år kommit med gliringar som jag aldrig tyckt att jag förtjänat.

    Hon har alltså i flera år "vetat" att jag var otrogen på hotellrummet då jag var borta på grabbresa med några vänner.

    Efter vårt samtal igår så tror hon inte längre det. Men jag vet inte vad jag känner riktigt, att helt ovetandes ansett som skyldig under en så lång tid gör mig ledsen.


    Blir så när man inte diskuterar problem i ett förhållande utan sopar dem under mattan. Men det är väl bra att det kom upp på tapeten nu så ni kunde avhandla den?

    Min gissning är att hon inte alls tror på dig utan bara sa så för att slippa snacka om det. Jag tycker att du borde ta upp det igen och inte nöja dig förrän du är helt säker på att hon tror dig. I annat fall kommer hon fortsätta gå runt och tro saker utan att ta upp det med dig och det kommer förgifta ert förhållande.
  • Anonym (man)
    Anonym (Oskyldig) skrev 2019-12-02 09:30:04 följande:
    Jag försökte diskutera saken nu under helgen, men hon vill inte alls prata om det längre. Jag antar att hon nu inser att hon har haft fel och behövet smälta det ett tag.
    Antingen det, men jag tror att man inte ändrar uppfattning om något man gått omkring och trott i en massa år bara sådär. Jag tror snarare att hon fortfarande tror du varit otrogen men tycker att det inte är värt att snacka om det för du kommer bara neka för det är vad de allra flesta gör.

    Jag tycker som sagt det får bli du som får driva det tills ni båda är nöjda.
  • Anonym (man)
    Anonym (Oskyldig) skrev 2019-12-02 14:23:20 följande:
    Jag kollar igen om några veckor.
    Varför om några veckor? Varför inte nu?
Svar på tråden Oskyldig