Inlägg från: Anonym (Samma här) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Samma här)

    Kort lutealfas, hjälp?!

    Jag har samma problem! Min cykel har inte blivit sig själv sedan förlossningen för 1,5 år sedan. Denna månaden tänker jag prova progesteron i hopp om att de förlänger den och stabiliserar den så en bebis har någon möjlighet att hinna flytta in! :/

  • Anonym (Samma här)
    Bellis92 skrev 2019-12-03 15:10:54 följande:

    Vilken form av progresteron kommer du använda? :) har du fått utskrivet?


    Jag har en tub progesterall som jag köpte för 1 år sedan som jag aldrig använt då jag inte vågat innan men nu denna månaden så blir de att testa då kroppen inte tycks vilja lösa det själv. Har haft en lutealfas som är allt mellan 8 dagar och 11 dagar. 11 dagar är ju helt okej men då kommer alltid spoting o förstör dagarna innan :/

    Innan min senaste graviditet hade jag konstant en lutealfas på 13 dagar så känns surt att ha de såhär nu.
  • Anonym (Samma här)
    Ginevi14 skrev 2019-12-03 16:28:07 följande:

    Innan graviditeten hade jag en lutealfas på 10 dagar ungefär, hade dessutom spottings innan mens. Men jag blev gravid på 3e aktiva försöket.

    Nu när vi planerar för ett syskon så tjorvar min cykel som bara den, är ca 1,5 år sen förlossningen. Det hoppas över ägglossningar, mensen dröjer osv. Blir inte klok på det! Vi har testat en gång nu, skulle fått mens 30/11 men den kommer inte och testen är negativa. Hade en oregelbunden cykel innan, men konstigt nog så var det bara en förskjutning av cykeln en vecka varje månad, vilket verkar komma tillbaka nu.. Förstår inte vad det beror på?


    De låter riktigt jobbigt! Jag förstår inte heller varför min cykel är helt rubbad efter senaste graviditet. Har försökt googla o de jag hittar är progesteron brist.
Svar på tråden Kort lutealfas, hjälp?!