• Anonym (Nej)

    Hjälp mig att förstå min man, LÅNGT!

    Anonym (Sweets) skrev 2019-12-04 10:00:32 följande:

    Tack för ditt svar. Ja, jag har ofta tänkt att det skulle lättare själv för då har jag bara min dotter att ta hand om och inte honom också, samt känna den stressen över vad han härnäst kommer bli irriterad över. Men sedan minns jag den man han en gång ändå var som jag blev kär i..omtänksam, kärleksfull, allt roligt vi gjort och gör ibland..hans goda sidor..men det kan ju inte fortsätta såhär, och tyvärr skyller han det mesta på mig hur han agerar. 


    Ni kan ju göra slut och flytta isär. Vill han sedan att ni blir ett par igen så får han jobba med sig själv och sedan visa upp en bättre sida som du kan fälla för på nytt. Händer det så händer det. Du skall dock vara tydlig med att du inte kommer sitta och vänta på honom, utan träffar du någon annan så går du vidare. Det finns inte heller några garantier för att du skulle kunna bli förälskad i honom på nytt, även om han bättrar sig.

    Som det är just nu kan ni inte fortsätta ihop. Fortsätt minnas mannen han en gång var, men glöm inte bort att just nu är det ohållbart. Du kan inte stanna pga en dröm om det förflutnas återkomst.
Svar på tråden Hjälp mig att förstå min man, LÅNGT!