Inlägg från: Anonym (Linda) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Linda)

    Vad gör jag???

    Anonym (R) skrev 2019-12-08 09:30:50 följande:
    En förenkling som utgår från att män är skithögar utan känslor... Så simpelt är det inte. Krav från omvärden gör ibland att man måste prestera, man ska ha en bra karriär, åka utomlands, ha fin bil, vara lyckad på alla jävla sätt. Nånstans i det där räcker man inte till, och man märker inte själv vad som händer, inte för att man är en skit och inte för att man inte älskar sin partner utan för att hjulen bara snurrar fortare och fortare och man förlorar kontakten med sig själv och allt runtomkring. Så har det varit för mig. Jag önskar att jag hade förstått detta tidigare. Uppvaknandet kom när jag fick reda på den andre. Först då kunde jag se mig själv från ett annat perspektiv, för att jag blev tvingad att göra det. Jag tror inte vi reder ut detta, och även om det gör fruktansvärt ont så är det ok. Jag vill att hon ska vara lycklig, även om det innebär att hon inte är med mig. Jag gjorde valen som ledde fram till detta även om jag inte förstod det då, och jag får helt enkelr acceptera konsekvenserna.

    Jag önskar bara att vi män var lite bättre på att prata om sånt här, tror att många hamnat i samma sits och precis som jag inte förstår...
    Känns inte som att dina känslor för henne är så starka. Du brydde dig inte under äktenskapet,  och nu vill du inte kämpa. 
  • Anonym (Linda)
    Anonym (R) skrev 2019-12-08 11:21:02 följande:
    Oj, där har du fel. Mina känslor för henne har alltid varit starka, men under en lång period har jag inte visat det... Och kämpa, det vill jag och gör jag, men jag tror att det gått för långt, att hon inte längre vill. Och hur det än är så måste vi båda kämpa om vi ska kunna rädda det...
    Fast det är ju bra ord. I handling, när det kommer till kritan, så är inte dina känslor så starkt. För då hade du prioriterat annorlunda. 

    Vad är du beredd att göra, om hon vill ge det ett försök? Dra ner på jobbet, dra ner på er standard (om du jobbar mindre så kanske du måste gå ner i lön), ta mer ansvar hemma och för barnen?
Svar på tråden Vad gör jag???