Inlägg från: Anonym (Jff) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jff)

    Vad hat hänt med min sambos som (7år)

    För det första så straffar man inte ett barn och låter det stå i "skamvrån" (mattan) för att hen varit olydig. För det andra så verkar det som att du pressar barnet för hårt och gör det till ett problem som inte ens hade behövt vara där från början. Och för det tredje så låter det som att ni flyttade ihop alldeles för tidigt och inte förberedde barnet för vad som skulle ske. Ni har bara kännt varandra i ett år och ni bor redan ihop och du försöker ta över mamma rollen och försöker tvinga in honom i en syskonroll som han inte vill ha. Klart han hellre vill sitta ensam i sitt rum och leka än att tvingas umgås och dela hem med ett annat barn och vuxen.

    På tal om att barnet inte torkade sig själv som 6 åring så är det faktiskt inte alla barn som kan det. Många har för bråttom iväg att leka så de slarvar och går runt med bajs i underkläderna.

    Och vad spelar det för roll om han inte vill säga god natt en kväll?

    Hur länge sen var det hans föräldrar gjorde slut?

  • Anonym (Jff)

    Ni vill vara en familj, men pojken vill INTE det. Att gå på som galningar och tjata och bestraffa hjälper INTE eran relation. Herregud. Det bästa vore om ni flyttade isär och blev särbos. Stackars pojke.

Svar på tråden Vad hat hänt med min sambos som (7år)