• Anonym (Nybliven singelkvinna)

    Hur många KK är okej att ha?

    Jag är en kvinna på 40+ som blivit singel efter ett förhållande på 21 år. Jag är så glad att äntligen vara singel och vill verkligen ha ett skönt sexliv! Men är det okej att ha typ fyra olika kk så länge man skyddar sig? Mvh en kåt och glad singelkvinna! Trevlig helg!

  • Svar på tråden Hur många KK är okej att ha?
  • Anonym (Lrkf)
    Anonym (Jenny) skrev 2019-12-06 16:00:42 följande:

    Så du tycker inte att det är slampigt med en KK?


    Är väl värre att ligga med massor med olika folk.
  • Anonym (U)

    Du gör som du vill så länge du är öppen och ärlig.

  • Anonym (NN)

    Rekommenderar inte att ha endast en KK om du vill ligga ofta och njuta av att vara fri och singel. Det är precis som med vilken vän som helst, svårt att hitta tid att ses så ha ett par stycken så du lättare får det du vill ha när du vill ha det. 

    Se till att du verkligen mår bra av det och inte enbart gör det för att få bekräftelse. Börja med en du trivs med, sen ta in en till och fortsätt så. KK relationer är diskreta, ingen kommer veta om hur många kk du har, (förutsatt att du bor i en större stad), så ha så många du vill och känner att du mår bra av. 

  • En manlig man

    Tror risken finns att du kommer tröttna ganska snabbt på sex utan riktiga känslor. Att träffa olika män flera dagar i veckan under lång tid kommer troligen påverka dig negativt. Men men...det kanske passar dig.

  • Shameless

    Jag har två. Får räcka med det. blir för krångligt med planering och så om man har fler än det.

  • Anonym (Heja dig!)

    Ha så många du vill! Heja dig för att du lever livet och njuter. Tycker inte det är slampigt att ha kk, är väl absolut bästa alternativet till att inte behöva hitta en ny på krogen varje gång man blir sugen.

  • Anonym (Julie)

    Du får väl ha så många du vill. Vem bryr sig liksom. En KK är ju ingen pojk- eller flickvän, finns inga romantiska känslor så du har ju ingen skyldighet att vara exklusiv där. Vill man som KK vara exklusiv av valfri anledning kan man ju ta upp det, men annars skulle jag förutsätta att det finns en risk att personen ligger med andra eller har ONS ibland. 

  • MotorcycleEmptiness
    Anonym (Nybliven singelkvinna) skrev 2019-12-06 10:24:49 följande:

    Jag är en kvinna på 40+ som blivit singel efter ett förhållande på 21 år. Jag är så glad att äntligen vara singel och vill verkligen ha ett skönt sexliv! Men är det okej att ha typ fyra olika kk så länge man skyddar sig? Mvh en kåt och glad singelkvinna! Trevlig helg!


    Lagen säger att du bara får ha två KK samtidigt och önskar du ha fler behöver du söka tillstånd hos polisen som kan ge dig tillåtelse att ha ytterligare ett KK (kallas extra-KK).

    Du är dock skyldig att alltid välja någon av dina ordinarie KK om de finns tillgängliga innan du kontaktar ditt extra-KK.
  • Anonym (Singel i år)

    Jag blev singel efter 10 år som gift. Jag var den som ville lämna. Hade exakt samma känsla som du ts. Vill ha sex, bli lite uppvaktad och ha skoj med män. Men känner inte för att ingå i någon ny relation på många år helst. Träffade många olika män men tillslut får man en favorit och då blir de andra mer ointressanta. Så jag tycker det är svårt att ha flera kk av den anledningen..

  • Anonym (Camilla)

    Du gör som du vill. Bättre med fasta kk än att du ska snurra runt med en massa ons. Men ta det lugnt och börja med en eller två. Hur det än är ska du orka med känslomässigt också. Njut av ditt nya friare liv men se till att inte hamna i någon form av självskadebeteende bara för att du vill sk ta igen ett trist sexliv. Utveckla dig själv som hel människa istället där bra sex med en partner ingår. Säker sex och var rädd om dig.

Svar på tråden Hur många KK är okej att ha?