• Moagus

    Läkarhjälp

    Här kommer ett lite mer alternativt förslag från en tjej som haft magproblem i dryga 12 år utan att få hjälp eller svar från vårdcentral/sjukhus.

    Absolut kan Omeprazol/Novalucol hjälpa tillfälligt om det rör sig om magkatarr, men den har ju en bakomliggande orsak som i mitt fall var stress och ångest.

    Min jobbiga maghistoria vände iallafall (inte över en natt men ändå) när jag kom i kontakt med Ayurveda. Om du inte känner till det så är det en Indisk holistisk läkekonst som jobbar med att få bukt med själva orsaken till symptom istället för att bara tysta ner dom tillfälligt vilket många traditionella läkemedel gör.

    Jag kan verkligen rekommendera dig att boka en ayurvedisk konsultation, bor du nära Stockholm är Peter Ljungsberg ett tips.

    Den konsultationen jag var på blev startskottet till mitt tillfrisknande men det har också fler orsaker; att sluta äta eller i alla fall så ofta jag kan undvika socker gjorde underverk för min mage.

    Jag kan också tacka mitt intresse för yoga som lett mig in på att utforska chakrasystemet. Att jobba med att läka rot- och sacralchakrat har varit super för magen min.

    Är du inte det minsta inne på något alternativt så förstår jag att det är lätt att avfärda det jag skriver, men jag vill ändå posta det här inlägget för att det hjälpt mig att bli frisk! Jag har prövat så otroligt många vägar för att bli kvitt mina magproblem, först traditionella och sen alternativa och jag har också varit skeptisk till mycket jag provat men är så glad att jag provat ändå för idag lever jag ett helt annat liv och är som en annan person än när magen styrde hela min värld.

    Jag hoppas något av det jag eller andra här skrivit kan hjälpa dig!

Svar på tråden Läkarhjälp